Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Així va anar l'acte de lliurament dels Guardons de Ramblista d'Honor

8 d'octubre de 2013

Al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, ple de gom a gom, Amics de La Rambla va celebrar ahir, 7 d'octubre, l'acte de lliurament dels Guardons de Ramblista d'Honor 2013.

Aquest any, i de manera excepcional, es va lliurar un guardó especial a títol pòstum a Antoni Tàpies. El guardó va ser recollit pel seu fill Toni Tàpies i, a continuació, el poeta i assagista Pere Gimferrer va glosar la figura de l'artista amb una conferència amb el títol de “Tàpies després de Tàpies”.

El Jurat dels guardons, format per Vicenç Altaió, Gemma Amat, Hermann Bonnin, Xavier Bru de Sala, Anna Maria Bordas, Màrius Carol, Iosu de la Torre, Beth Galí, Pepa Masó, Joan Oliveras Bagués, Enric Pantaleoni, Lluís Pasqual, Jaume Peral, Claret Serrahima, Benedetta Tagliabue, Roser Tiana i Vicenç Villatoro, va decidir atorgar els guardons d'aquest any a Eduardo Mendoza, Joan Matabosch i el Bar Cañete.

En l'acte, presidit per l'alcalde de Barcelona Xavier Trias, els tres guardonats, i en el cas del Cañete el seu propietari Josep Maria Parrado, van agrair el guardó amb paraules d'elogi a La Rambla.

Aquí teniu algunes imatges (Fotos: Ajuntament de Barcelona i Amics de La Rambla)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X