Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Bona diada de Sant Jordi. La Rambla t’espera!

22 d'abril de 2024

Sant Jordi recupera La Rambla com l’espai central de la diada a Barcelona

La Rambla estarà plena de llibres, amb noranta-set parades, i de roses de les floristes de La Rambla

Teatre, música, exposicions, descomptes... Activitats de tota mena són un al·licient més per ramblejar

Arriba la diada de Sant Jordi i, enguany, La Rambla tornarà a lluir amb 97 parades plenes de llibres i amb les parades de flors de La Rambla plenes de roses.

A banda d’un ambient fantàstic, a La Rambla i al seu voltant podreu gaudir d’activitats, música, teatre, jornades de portes obertes, exposicions, ofertes a diferents establiments com el Museu de Cera i l’Aquàrium, menús especials... a la web d’Amics de La Rambla trobareu moltes d'aquestes activitats.

La diada arrenca a La Rambla

La diada arrencarà al Palau de la Virreina amb l’esmorzar de Sant Jordi que comptarà amb la presència de representants dels sectors de l’edició, l’escriptura, el periodisme, els diferents gremis vinculats amb el món de les lletres i de les associacions d’escriptors i escriptores. Durant l’acte hi haurà parlaments de Jaume Collboni, alcalde de Barcelona, i Marta Pera, Premi Ciutat de Barcelona de Traducció en llengua catalana 2023. Una manera de significar també el gran moment de la traducció en la creació literària actual en un acte que marcarà el punt d’inici de la diada.

Activitats per a tothom

A banda de ramblejar, d’escollir els vostres llibres, aconseguir signatures d’autores i autors i de comprar les vostres roses, a La Rambla hi ha moltes activitats programades per animar-vos a gaudir de tot el que La Rambla ofereix.

Portes Obertes i descomptes

El Palau Güell ofereix, amb motiu de la diada, una jornada de portes obertes de 10 a 20 h. Les entrades estan disponibles a la seva pàgina web. L’Ateneu Barcelonès també obre les portes del seu jardí a on de 12 h a 14 h fa una lectura en veu alta. L’Ateneu es podrà visitar d’11 a 20 h. Altres establiments ofereixen descomptes per accedir a les seves exposicions: el Museu de Cera de Barcelona ofereix un 2 x1 i l’Aquàrium de Barcelona entrada gratuïta pels menors de 10 anys.

Exposicions

A la Virreina Centre de la Imatge podeu veure l’exposició “Totalmente Rostro de Valentina Alvarado Matos i Carlos Vásquez Méndez”. Al Santa Mònica podeu veure l’exposició “l’altre costat”. Al Museu Marítim de Barcelona podeu gaudir de “Sama-Bajau, nòmades de la mar”, “Dones mar endins” i “Animals a Bord”.

Teatre

L’Ateneu Barcelonès organitza una tarda de teatre amb una versió teatralitzada del Quadern Gris. Al Teatre Poliorama podeu veure “Don Ramón Maria del Valle-Inclán a través de Ramón Gómez de la Serna” i al Teatre Romea podeu veure “Jauria”

Música

La música també serà protagonista del Sant Jordi a La Rambla amb un recital d’Alain Planès a la Sala Foyer del Gran Teatre del Liceu. Al Jamboree, els afeccionats al jazz tenen una cita amb el Felix Rossy Sextet. Teniu també el millor flamenc al Tablao Flamenco Cordobés.

Més llibres

A banda de les parades de llibres de La Rambla, hi ha institucions com la Casa Àsia, el Centro Galego de Barcelona o el Santa Mònica que tindran parades de llibres i signatures d’autores i autors a La Rambla o a prop de La Rambla. El Museu Eròtic organitza una sessió de micròfon obert de literatura eròtica.

Amics de La Rambla també tindrà una parada de llibres a on, entre d’altres, la Tona Pous, veïna i sòcia de la nostra entitat, us signarà el seu “En un principal de La Rambla” o el nou “Silenciades”. La parada d’Amics de La Rambla estarà davant del Palau de La Virreina.

Les Tresines també estaran presents a La Rambla i els seus personatges signaran llibres a una de les parades de flors.

Menús de Sant Jordi

Alguns dels restaurants de La Rambla, com el Restaurant Núria o el Restaurant Centonze de Le Meridien ofereixen un menú especial de Sant Jordi.

Torneu a ramblejar per Sant Jordi. La Rambla us espera!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X