Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Del 2 al 7 d'octubre, Festa Major a La Rambla!

7 de setembre de 2021

La Festa Major de La Rambla, la Festa del Roser, torna enguany del 2 al 7 d’octubre amb activitats gratuïtes per a tota la família.

Amics de La Rambla està treballant el programa d’activitats amb totes les entitats i establiments associats que participaran en la festa i a finals de mes publicarem el programa.

Enguany les flors tornen a ser les protagonistes amb les decoracions florals de “La Rambla en Flor” i amb l’acció floral “Una flor, un desig”, convertida ja en un dels actes més bonics i esperats de la nostra festa. També hi haurà música, visites gratuïtes, rutes, descomptes, menús especials als restaurants i ofertes per dormir als hotels de La Rambla.

Totes les activitats de la Festa Major es faran complint amb les mesures de prevenció sanitàries i això vol dir que tindrem limitats els aforaments. A la web d’Amics de La Rambla podreu apuntar-vos a les activitats gratuïtes quan publiquem el programa d’actes un cop el tinguem enllestit.

Una de les novetats de la Festa Major 2021 serà la coincidència de dates amb el Tast a La Rambla que enguany se celebrarà del 30 de setembre al 3 d’octubre.

Del 29 de setembre al 7 d’octubre, teniu molt a fer a La Rambla!!!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X