El Xef Germán Espinosa, de la Fonda Espanya, guanya el Segon Concurs de Tapes del Tast a La Rambla
15 de juny de 2015
Per segon any consecutiu, el Tast a La Rambla ha volgut posar en valor la gastronomia de La Rambla amb el Concurs de Tapes en el que han participat 20 restaurants i bars de La Rambla. Al llarg dels quatre dies del Tast a La Rambla, els establiments participants han ofert una tapa creada per a l'ocasió que va ser valorada per un jurat format per diferents professionals.
Finalment, el jurat va decidir que la tapa guanyadora fos el caneló de pollastre de corral amb crema d’ou de reig de l’Hotel Fonda Espanya (Xef Germán Espinosa). El jurat – que va destacar l'augment de la qualitat de totes les propostes presentades – va voler destacar també la Mini hamburguesa de sípia i vedella, melmelada de ceba, formatge manxego i pa de llavors que va presentar el Restaurant CentOnze (Xef Eugeni Cortés)
Aquest són les 20 tapes participants, moltes d'elles les trobareu aviat incorporades a les cartes dels establiments.
Restaurant Amaya (La Rambla, 24)
Minicaneló de patata trufada farcit de cua de bou amb salsa d'Idiazábal
Bosc de les Fades (Ptge. de la Banca, 5)
Amanida de llenties, tomàquet i nabius en copa d'enciam
Caruso (La Rambla, 96)
Alajú amb crema freda de vainilla i gerds
Casa Guinart (La Rambla, 95)
Biquini trufat
Pastisseria Escribà (La Rambla, 83)
"Illa"
Hotel DO Plaça Reial (Plaça Reial, 1)
Empedrat de bacallà fumat
Hotel España (St.Pau, 9-11)
Caneló de pollastre de corral amb crema d' ou de reig
Hotel Le Meridien Barcelona-Restaurant 111 (La Rambla, 111)
Mini hamburguesa de sípia i vedella, melmelada de ceba, formatge manxego i pa de llavors
Hotel Roma Reial (La Rambla,78)
Mosaic de fruita. Mousse de iogurt refrescant
Hotel Serhs Rívoli-Rambla- Restaurant Le Brut (La Rambla, 128)
Escalivada amb mousse de tonyina i cruixent de formatge sobre coca de vidre
Itapa (La Rambla, 98)
Dau de salmó amb sèsam torrat i samfaina de mango i papaia
Kubik (La Rambla, 45)
Truita de riu marinada sobre llit mexicà amb tàrtar de gambes i reducció de mel i vi negre
Bar Lobo (Pintor Fortuny, 3)
Tataki de tonyina amb sèsam
Luzia (Pintor Fortuny, 1)
Coca de ventresca amb dàtils
Maximum (La Rambla, 78)
"Músic" Gelat de Fruits Secs amb Vi Dolç i Panses
Moka (La Rambla, 126)
Tapa de Bunyols de bacallà amb mel
Bar Núria(La Rambla, 133)
Piquillo arrebossat farcit de txangurro, gambes i surimi
Bar Pinotxo
(La Rambla, 91. Mercat Boqueria, parada 66-67)
Canapé de la casa
Sukaldari (La Rambla, 87)
Tataki de tonyina amb mango
Tapatxi (La Rambla, 23)
Cruixent de cua de bou amb mini tatín de poma