Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Xef Germán Espinosa, de la Fonda Espanya, guanya el Segon Concurs de Tapes del Tast a La Rambla

15 de juny de 2015

Per segon any consecutiu, el Tast a La Rambla ha volgut posar en valor la gastronomia de La Rambla amb el Concurs de Tapes en el que han participat 20 restaurants i bars de La Rambla. Al llarg dels quatre dies del Tast a La Rambla, els establiments participants han ofert una tapa creada per a l'ocasió que va ser valorada per un jurat format per diferents professionals.

Finalment, el jurat va decidir que la tapa guanyadora fos el caneló de pollastre de corral amb crema d’ou de reig de l’Hotel Fonda Espanya (Xef Germán Espinosa). El jurat – que va destacar l'augment de la qualitat de totes les propostes presentades – va voler destacar també la Mini hamburguesa de sípia i vedella, melmelada de ceba, formatge manxego i pa de llavors que va presentar el Restaurant CentOnze (Xef Eugeni Cortés)

Aquest són les 20 tapes participants, moltes d'elles les trobareu aviat incorporades a les cartes dels establiments.

Restaurant Amaya (La Rambla, 24)
Minicaneló de patata trufada farcit de cua de bou amb salsa d'Idiazábal

Bosc de les Fades (Ptge. de la Banca, 5)
Amanida de llenties, tomàquet i nabius en copa d'enciam

Caruso (La Rambla, 96)
Alajú amb crema freda de vainilla i gerds

Casa Guinart (La Rambla, 95)
Biquini trufat

Pastisseria Escribà (La Rambla, 83)
"Illa"

Hotel DO Plaça Reial (Plaça Reial, 1)
Empedrat de bacallà fumat

Hotel España (St.Pau, 9-11)
Caneló de pollastre de corral amb crema d' ou de reig

Hotel Le Meridien Barcelona-Restaurant 111 (La Rambla, 111)
Mini hamburguesa de sípia i vedella, melmelada de ceba, formatge manxego i pa de llavors

Hotel Roma Reial (La Rambla,78)
Mosaic de fruita. Mousse de iogurt refrescant

Hotel Serhs Rívoli-Rambla- Restaurant Le Brut (La Rambla, 128)
Escalivada amb mousse de tonyina i cruixent de formatge sobre coca de vidre

Itapa (La Rambla, 98)
Dau de salmó amb sèsam torrat i samfaina de mango i papaia

Kubik (La Rambla, 45)
Truita de riu marinada sobre llit mexicà amb tàrtar de gambes i reducció de mel i vi negre

Bar Lobo (Pintor Fortuny, 3)
Tataki de tonyina amb sèsam

Luzia (Pintor Fortuny, 1)
Coca de ventresca amb dàtils

Maximum (La Rambla, 78)
"Músic" Gelat de Fruits Secs amb Vi Dolç i Panses

Moka (La Rambla, 126)
Tapa de Bunyols de bacallà amb mel

Bar Núria(La Rambla, 133)
Piquillo arrebossat farcit de txangurro, gambes i surimi

Bar Pinotxo
(La Rambla, 91. Mercat Boqueria, parada 66-67)
Canapé de la casa

Sukaldari (La Rambla, 87)
Tataki de tonyina amb mango

Tapatxi (La Rambla, 23)
Cruixent de cua de bou amb mini tatín de poma

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X