Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Acte de lliurament dels guardons de Ramblista d'Honor 2019

· On? Saló de Cent - Ajuntament de Barcelona
· Quan? 15 d'octubre de 2019
· Dies? Dimarts
· Hora? De 18:00h a 19:30h
· Adreça: plaça sant jaume
· Organitza: Amics de La Rambla

Actes

El pròxim 15 d'octubre, dimarts, a les 18:00 h, Amics de La Rambla lliurarà els guardons de Ramblista d'Honor de l'any 2019 en un acte institucional al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

Amics de La Rambla atorga els guardons de Ramblista d'Honor a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç a millorar, divulgar o promoure el prestigi de Barcelona i de La Rambla.

Aquests guardons, que Amics de La Rambla atorga des de l'any 1962,  S’han consolidat com un esdeveniment ciutadà que visualitza La Rambla com el Passeig amb vocació i trajectòria de centralitat en la vida barcelonina tal com posa de manifest la seva història de síntesi, en sentit social i cultural, de totes les Barcelones possibles. És per això, que el guardó de Ramblista d’Honor, vol constituir-se en la màxima expressió del reconeixement de la societat civil barcelonina.

Per tal de valorar la idoneïtat dels guardonats, Amics de la Rambla ha cregut necessari crear un jurat representatiu de la societat civil de la nostra ciutat. El Jurat que  ha escollit els Ramblistes d'Honor aquest any està format per: Xavi Capmany, Anna Cristeto,  Sergi Doria, Jordi Fernández, Leandro Lamor, Clementina Milá,  Joan Oliveras Bagués, Álex Sàlmon, Vicent Sanchis, Enric Sierra, Roser Tiana, Sergi Vicente i el president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar.

El jurat, reunit el 17 de setembre a l’Altar de Casa Guinart, un cop valorades totes les candidatures presentades i després de tres votacions, va decidir atorgar els guardons de Ramblista d'Honor a:

  • Salvador Alemany
  • Arturo San Agustín
  • Teatre Romea

L'acte de lliurament comptarà amb la intervenció de l’escriptor i Ramblista d’Honor Eduardo Mendoza que s'encarregarà del discurs introductori.

L'entrada és lliure però, com l'aforament és limitat, cal confirmar l'assistència al 93 317 29 40 o a info@amicsdelarambla.cat

Mapa de Localització

plaça sant jaume, 08002, Barcelona (41.382925, 2.177009)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X