Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Un gran Sant Jordi a La Rambla

23 d'abril de 2024

Encara gaudint de les darreres hores d’una diada molt especial a La Rambla, des d’Amics de La Rambla volem donar les gràcies a tothom que ho ha fet possible.

A totes les editorials, llibreries, associacions i institucions que avui han muntat la seva parada a La Rambla. A les floristes de La Rambla. A les autores i els autors que han signat els seus llibres a La Rambla. A tot el personal que ha treballat a les parades i al voluntariat que ha estat moltes hores darrere de les parades. A tothom que ha treballat en els diferents establiments de La Rambla.

Volem agrair també a l’Ajuntament de Barcelona, al Districte de Ciutat Vella, al Gremi de Llibreters, al Gremi de Floristes, a la Cambra del Llibre, als serveis de neteja, a Guàrdia Urbana, als Mossos d’Esquadra i a tots els tècnics i a totes les tècniques de Districte que han treballat per aconseguir que tot hagi funcionat perfectament.

I, finalment, volem agrair-vos a totes i a tots els que heu vingut a ramblejar i a compartir una diada fantàstica a La Rambla.

Us hi esperem l’any que ve!!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X