Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

BAIXA A LA RAMBLA: Visites guiades a establiments, institucions i edificis de La Rambla

· Quan? Del 9 al 17 de juny de 2021

Baixa a La Rambla

Molts dels establiments, institucions i edificis de La Rambla participen en el Baixa a La Rambla obrint les portes i organitzant visites guiades.

Visita guiada a l'exposició del Restaurant Núria + obsequi de tapa i cervesa

Restaurant Núria. La Rambla,  133

Dimecres, 9 de juny, de 19 a 20 h.

Dijous, 17 de juny, de 19 a 20 h.

En el decurs dels anys, el Núria ha vist el pas del temps i l'evolució de la ciutat de Barcelona i la seva gent des d'un enclavament emblemàtic i representatiu. Gaudeix d’una visita al restaurant i coneix la seva història a través de la seva exposició permanent d’il·lustracions. Inclou una tapa i una cervesa Damm de cortesia. Aforament limitat màxim de 10 persones. Reserva prèvia a reservas@nuria.com.

Visita guiada al Tablao Flamenco Cordobés

Tablao Flamenco Cordobés, La Rambla, 35

Dijous, 10 de juny, a les 18 h.

Dijous, 17 de juny, a les 18 h.

Maria Rosa Pérez Casares, "exbailaora" i propietària del tablao, ens mostra els secrets d'aquest prestigiós i històric temple del flamenc: anècdotes, personatges il·lustres, artistes i moltes coses més. Aforament limitat i reserva prèvia a tablao@tablaocordobes.com o al tel. 933 175 711.

Visita a la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona

La Rambla, 115

Preu: 4 €

Dimecres, 9 de juny, a les 11:30 h.

Dimecres, 16 de juny, a les 11:30 h.

Una visita en un espai únic. Utilitzant el codi promocional RAMBLA2X1 en el procés de compra a la web, podrà gaudir d’un 50% de descompte en l’entrada. Promoció només aplicable a la venda online d’entrades. Aforament limitat.

Visita guiada a la Fundació Enric Miralles

Passatge de la Pau, 10 bis

Dimecres, 9 de juny, a les 18 h.

Dimecres, 16 de juny, a les 18 h.

La Fundació Enric Miralles, basant‐se en la manera de fer i de pensar de l’Enric Miralles, es constitueix com un centre per a l’experimentació de l’arquitectura contemporània i d’altres disciplines artístiques afins, essent una plataforma de coneixement i promoció. Actualment hi ha l’exposició “Un Viatge (virtual) a Edinburgh. Video story sobre el Parlament d’Escòcia”. Aforament limitat i reserva prèvia a info@fundacioenricmiralles.com.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X