Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Neix El Duende by Tablao Cordobes

24 d'abril de 2024

La nova marca del llegendari Tablao Flamenco Cordobes, obre a la Rambla 33

El Duende i el seu encant es converteix en un nou cor del flamenc de la ciutat

La vida a La Rambla encara palpita com si la memòria col·lectiva mantingués el pols de la història. La Rambla, sent transformadora, canviant i inacabable, col·lecciona el testimoni d'una tasca col·lectiva duta a terme per la passió d'una família d'artistes flamencs al llegendari Tablao Flamenco Cordobes. L'escenari del Tablao Flamenco Cordobes és reconegut internacionalment per les elits professionals més exigents com un dels més importants de la història d'aquests espais destinats al flamenc pur.

Tota aquesta càrrega històrica i el prestigi del Tablao Flamenco Cordobes es tradueix a la seva nova marca: "El Duende by tablao Cordobes", a la Rambla 33. Els màgics espectacles del Duende by Tablao Cordobes permeten gaudir de l'autèntic flamenc interpretat pels talents més destacats del flamenc a Barcelona i de la resta d'Espanya, incloent-hi joves promeses.

En els esdeveniments organitzats a "El Duende by Tablao Cordobes", experimentareu expressions artístiques úniques en les quals es fusionen l'art del flamenc amb altres músiques del món, brindant una experiència única i enriquidora per a tots els espectadors.

Amb "El Duende by tablao Cordobes", La Rambla guanya un nou escenari cultural i reafirma la seva llarga relació amb la cultura, amb la música popular i amb el flamenc en particular.

Des d’Amics de La Rambla donem la benvinguda a "El Duende by Tablao Cordobés".

Si voleu contactar amb "El Duende by Tablao Cordobés", podeu fer-ho a:

La Rambla, 33, 08002 Barcelona, Spain

Reservas@elduendebarcelona.com

Més Informació i reserves

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X