Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Barcelona Beer Festival 2015

· On? MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
· Quan? 13 de març de 2015
· Adreça: Av. de les Drassanes s/n (accés per Plaça Blanquerna)
· Organitza: Altres

Actes

Del 13 al 15 de març, la Sala Marqués de Comillas de les Drassanes Reials es convertirà en la seu de la quarta edició del Barcelona Beer Festival. Al Barcelona Beer Festival podreu trobar cervesa artesana per tastar, cerveses difícils de trobar al nostre país pels més afeccionats, activitats per a professionals del sector, música, tasts, xerrades...

El Barcelona Beer Festival disposa d'una gran barra amb 65 tiradors de cervesa artesana, més de 300 cerveses diferents per a tastar i, en aquesta edició hi ha novetats, com un tirador de cervesa sense alcohol i un apte per a celíacs.

El festival funciona amb un got i amb una moneda propis (unes fitxes que equivalen a 1 €). Únicament es servirà cervesa en el got del festival i únicament es poden pagar les consumicions amb les monedes del festival. En el preu de l'entrada (7 €) està inclòs el got, la guia i dues fitxes. El preu de les cerveses pot variar entre 2 i 4 €.

Per acompanyar les cerveses trobareu tot tipus de plats. Street food, menjar asiàtic, formatges...

ACTIVITATS

El Barcelona Beer Festival vol difondre la cultura cervesera artesana i de qualitat, per aquest motiu complementa el seu programa amb activitats, conferències i tastos dirigits a professionals i a públic en general. A la pàgina web del Festival trobareu el detall de les activitats que han organitzat.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X