Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Torna Ramblamap

25 de març de 2024

Amics de La Rambla ha recuperat Ramblamap, un mapa amb informació sobre La Rambla dirigit a tothom que vulgui aprofitar els molts recursos culturals i d’oci que La Rambla i el seu entorn ofereix.

Ramblamap, publicat per Totts amb el suport d’Amics de La Rambla, va tenir 13 edicions entre 2014 i 2018. Amics de La Rambla ha volgut recuperar l’atractiu format afegint més informació i reduint la publicitat.

Amb aquests canvis, el nou Ramblamap és un producte dirigit a locals i visitants per igual, un mapa que vol apropar La Rambla i el seu entorn a tothom que vulgui (Re)descobrir-la.

El Ramblamap 14 inclou informació sobre monuments i punts d’interès de La Rambla, sobre els museus i exposicions i sobre els espais culturals i d’oci al voltant de La Rambla.

A banda d’un mapa general de la ciutat amb informació sobre la xarxa de transports, Ramblamap inclou un mapa de la zona ideal per planificar passejades per la ciutat.

La recuperació de Ramblamap és part del projecte “La Rambla, un nou model de turisme urbà” que Amics de La Rambla porta a terme amb el suport de la regidoria de Turisme i Indústries Creatives i de GetYourGuide. El projecte ha estat finançat amb l’impost turístic.

A partir d’avui distribuïm els 50.000 exemplars d’aquesta primera tirada. Si voleu repartir-los entre els vostres clients, podeu escriure a info@amicsdelarambla.cat o trucar-nos al 933172940.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X