Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Celebració del Ratha Yatra a La Rambla

· Quan? 21 de juliol de 2018

Actes

El proper dissabte, 21 de juliol, la Rambla tornarà a ser l’escenari de la festivitat del Ratha Yatra o el Festival dels Carros, una de les celebracions més importants de la cultura de l’Índia.

El Ratha Yatra o Festival dels Carros és una antiga tradició que procedeix de l’estat d’Orissa a l’Índia, on s’adora a Krishna com a Senyor de l’Univers i com a un rei que està sempre feliç i és molt estimat pels seu fidels.

El carro que es passeja durant la festivitat té la forma dels temples tradicionals d’Orissa i al centre hi van les deïtats Jagannatha Baladeva i Subhadra. Al davant de la processó, els devots canten contínuament el mantra Hare Krishna, invocant les benediccions de l’energia interna de Krishna.

Les celebració començarà a les 17.00 h a la Rambla de Santa Mònica amb la tradicional processó dels carros, que recorrerà el passeig fins la el carrer de Portaferrissa, seguirà pel Portal de l’Àngel, el carrer del Bisbe i el carrer Ferran, per tornar al final de la Rambla.

Un cop allà, a l’escenari situat a la Rambla de Santa Mònica hi tindrà lloc el festival, que comptarà amb actuacions teatrals, musicals i espectacles de dansa, així com menjar vegetarià per als assistents.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X