Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Cicatriu", una exposició de la Fundació Setba al Pati Llimona

· On? Pati Llimona (Sala Montserrat Roig)
· Quan? Del 30 d'octubre al 29 de novembre de 2019
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte
· Hora? De 09:00h a 21:30h
· Adreça: Carrer de Regomir, 3
· Organitza: Fundació Setba

Exposicions

Fins al 29 de novembre podeu veure a la sala Montserrat Roig del Pati Llimona l’exposició “Cicatriu”.

 “Cicatriu” és una exposició fotogràfica que s’emmarca en el projecte De l’ombra a la llum, de la Fundació Setba i Photogenic Festival. “Cicatriu” és la culminació del recorregut que han fet un grup de dones que han patit violència masclista, de la mà del fotògraf i assistent social Ventura Camacho.

Aquesta exposició no és sols una denúncia contra la xacra de la violència vers les dones, sinó també d’un crit d’esperança i de la ferma convicció que hi ha sortida, malgrat les cicatrius. Al cap i la fi, una cicatriu és una ferida curada.

L’exposició està formada per una sèrie d’imatges que expliquen el dia a dia d’un grup de dones:

15 fotografies en blanc i negre de Sandra Balsells (Premi Ortega i Gasset a la Millor Labor Informativa, 2006), que ha fet un seguiment de la vida de la Bibi, una d’aquestes dones amb “una cicatriu de per vida”, com diu ella mateixa.

14 fotografies realitzades per Alena Blanch, Aureti, Màgika i Mona González, quatre de les participants del taller de fotografia i paraula que organitza la Fundació Setba.

L’exposició es pot visitar gratuïtament de dilluns a divendres de 9 a 21.30  hores i dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 20 hores.

El dia 21 de novembre, dijous, i en el marc del 25N, tindrà lloc una xerrada de la periodista Sandra Balsells sobre la violència masclista vista a través de la càmera diversos fotògrafs i de la seva pròpia experiència retratant, durant 6 mesos, el dia a dia d’una dona maltractada. La xerrada, d’entrada lliure i aforament limitat, tindrà lloc a la sala Joan Maragall del Pati Llimona i porta per títol “Dones valentes a través de l’objectiu”.

Mapa de Localització

Carrer de Regomir, 3, 08002, Barcelona (41.38171, 2.179241)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X