Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Concert de Nadal al Palau Güell

· On? Palau Güell
· Quan? Del 16 al 18 de desembre de 2021
· Dies? Dijous, Dissabte
· Adreça: Nou de la Rambla, 3-5
· Organitza: Palau Güell

Música

El Palau Güell celebra els dies 16 i 18 de desembre el seu tradicional Concert de Nadal.

Aquest any, coincidint amb l’exposició dedicada a la indumentària de Montserrat Caballé  que es pot veure a les golfes del Palau, el concert és un homenatge a Montserrat Caballé amb la soprano Katerina Tetyakova i amb la pianista Carolina Estrada.

L’audició tindrà lloc al saló central, l’espai més suggestiu d’aquesta obra mestra dissenyada per Antoni Gaudí. Una sala única i irrepetible. El concert reviurà les celebracions que organitzava la família Güell a finals del segle XIX.

El saló central compta amb la capella de llautó que s’obre i es tanca amb dues grans portes. Aquesta solució dona flexibilitat a l’ús de la sala: si s’obrien les portes el saló, es convertia en un espai religiós, i si es tancaven, recuperava la seva funció principal. Les portes incorporen plafons pintats a l’oli per Aleix Clapés i un treball de marqueteria de gran bellesa. Estan fetes de fusta de palissandre i inclouen decoracions amb llautó i os de boví.

Quan hi havia concerts, a la tribuna dels músics se situava l’orquestra, i als finestrals de la planta de dormitoris els conjunts corals. I amb la cúpula, com a gran altaveu, es va aconseguir que la música sorgís de tot arreu.

L’aforament és limitat i el preu és de 20 € per persona.

Mapa de Localització

Nou de la Rambla, 3-5, 08001, Barcelona (41.379106, 2.174343)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X