Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Encuentros en la Cumbre del Baile

· On? Tablao Flamenco Cordobés
· Quan? Del 16 al 28 de febrer de 2019
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 35
· Telèfon: 93 317 57 11
· Organitza: Tablao Flamenco Cordobés

Dansa

El Tablao Flamenco Cordobés continua oferint els “Encuentros en la Cumbre del Baile”. Del 16 al 28 de febrer podreu gaudir de les actuacions dels ballarins Hugo López, Mónica Iglesias i Paloma Fantova.

 

 

El cordobés Hugo López s’ha format al Conservatorio Profesional de Danza i en el Centro Andaluz de Danza de Sevilla. Paral·lelament a la seva formació, Hugo López va començar la seva carrera com a ballarí professional i als 19 anys va aconseguir el premi al millor espectacle al Festival de Jerez amb “Flamenco XXI: Ópera, café y puro”. Entre altes premis ha obtingut el Desplante de Baile en el Festival Internacional de Cante de Las Minas.

Nascuda a Madrid, la ballarina Mónica Iglesias viu a Sevilla. Formada en el Real Conservatorio Profesional de Danza Mariemma de Madrid ha treballat amb mestres com Andrés Marín, Manuela Carrasco, Eva Yerbabuena o Ruben Olmo. Ha rebut el Desplante en el Festival de Cante de las Minas. Es una habitual dels grans tablaos espanyols i ha participat en espectacles internacionals com “Flamenco Hoy” de la mà del director de cine Carlos Saura.

Paloma Fantova és una artista amb una llarga trajectòria professional i ha treballat per tot el món de la mà d’artistes com Antonio Canales.

Mapa de Localització

La Rambla, 35, 08002, Barcelona (41.378949, 2.174617)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X