Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Escher al Museu Marítim de Barcelona

· On? Museu Marítim de Barcelona
· Quan? Del 29 d'abril al 26 de setembre de 2021
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: Avinguda de les Drassanes, s/n
· Organitza: Museu Marítim de Barcelona

Exposicions

Des d’avui i fins el dia 26 de setembre el Museu Marítim de Barcelona presenta una gran exposició dedicada a les obres de Maurits Cornelis Escher, un dels artistes gràfics més famosos del món. 

Amb més de 200 obres originals, l’exposició ofereix una retrospectiva dels enigmàtics esbossos i els paradoxals dissenys d’aquest autor, començant pels seus primers gravats i dibuixos realistes inspirats en la natura i el paisatge d’Itàlia.

L’exposició explora més a fons l’obra de M. C. Escher entorn de la tessel·lació i de la transformació de figures que il·lustren com la metamorfosi es va convertir en un element únic del seu art, combinant fantasia i geometria. En desenvolupar la seva investigació matemàtica, Escher va crear imatges inesgotables, executades amb un detallisme i una precisió del tot excepcionals, i en les seves obres mestres més famoses va arribar a la representació de l’infinit. 
 
Encara avui, la comunitat científica internacional elogia l’obra de M. C. Escher com un símbol de la interrelació entre art i ciència. Malgrat que el seu coneixement de les matemàtiques era principalment visual i intuïtiu, Escher va jugar amb l’arquitectura i la perspectiva per inventar mons infinits i envolupants de meravelles. 

L’obra artística de M. C. Escher segueix fascinant milions de persones arreu del món, i inspirant generacions d’artistes, arquitectes, matemàtics, músics i dissenyadors, admiradors tots ells de les seves fantasies lúdiques i les seves fascinants construccions. 

Es pot visitar de dilluns a diumenge de 10 a 19 h

Compra d'entrades

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X