Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Escher al Museu Marítim de Barcelona

· On? Museu Marítim de Barcelona
· Quan? Del 29 d'abril al 26 de setembre de 2021
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: Avinguda de les Drassanes, s/n
· Organitza: Museu Marítim de Barcelona

Exposicions

Des d’avui i fins el dia 26 de setembre el Museu Marítim de Barcelona presenta una gran exposició dedicada a les obres de Maurits Cornelis Escher, un dels artistes gràfics més famosos del món. 

Amb més de 200 obres originals, l’exposició ofereix una retrospectiva dels enigmàtics esbossos i els paradoxals dissenys d’aquest autor, començant pels seus primers gravats i dibuixos realistes inspirats en la natura i el paisatge d’Itàlia.

L’exposició explora més a fons l’obra de M. C. Escher entorn de la tessel·lació i de la transformació de figures que il·lustren com la metamorfosi es va convertir en un element únic del seu art, combinant fantasia i geometria. En desenvolupar la seva investigació matemàtica, Escher va crear imatges inesgotables, executades amb un detallisme i una precisió del tot excepcionals, i en les seves obres mestres més famoses va arribar a la representació de l’infinit. 
 
Encara avui, la comunitat científica internacional elogia l’obra de M. C. Escher com un símbol de la interrelació entre art i ciència. Malgrat que el seu coneixement de les matemàtiques era principalment visual i intuïtiu, Escher va jugar amb l’arquitectura i la perspectiva per inventar mons infinits i envolupants de meravelles. 

L’obra artística de M. C. Escher segueix fascinant milions de persones arreu del món, i inspirant generacions d’artistes, arquitectes, matemàtics, músics i dissenyadors, admiradors tots ells de les seves fantasies lúdiques i les seves fascinants construccions. 

Es pot visitar de dilluns a diumenge de 10 a 19 h

Compra d'entrades

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X