Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Peixos de resistència", cicle de sopars de peix al Restaurant Norai del Museu Marítim de Barcelona

· On? Restaurant Norai. Museu Marítim de Barcelona
· Quan? Del 23 de febrer al 30 de novembre de 2023
· Dies? Dijous
· Adreça: Av. de les Drassanes s/n
· Organitza: Restaurant Norai i Museu Marítim de Barcelona

Gastronomia

El Restaurant Norai del Museu Marítim de Barcelona organitza un nou cicle de sopars amb la cuina marinera com a protagonista. De nou, el cicle té la intenció de donar a conèixer espècies poc conegudes. El cicle comença el 23 de febrer i finalitza el 30 de novembre.

Aquest cicle de sopars està basat en el llibre La cuina del mar que arriba; el canvi climàtic al nostre plat, que recentment ha editat Càtedra Oceans i Salut Humana de la UdG, en el qual 14 cuiners proposen 14 receptes amb espècies termòfiles, espècies típiques d’aigües càlides que degut a l'escalfament de la temperatura de la mar associada al canvi climàtic, estan augmentant a la nostra costa.

Amb aquests sopars es vol donar a conèixer espècies que, en ser poc conegudes se solen rebutjar ja des de la barca.

Com és habitual, el vi d'aquest cicle de sopars organitzats pel Restaurant Norai, l'MMB, l'associació Cap a Mar i Cuina , és gentilesa de DO Penedès.

Aquests són els sopars previstos:

23 de febrer: Bròtula

30 de març: Llatxa

27 d´abril: Pop blanc

25 de maig: Llisa

29 de juny: Canana

20 de juliol: Gamba Blanca

28 de setembre: Cranc Blau

26 d´octubre: Bacora

30 de novembre: Llampuga

Tots els sopars tenen un preu de 35 € i comencen a les 21 h. És necessari fer reserva prèvia al restaurant Norai, al telèfon 666 919 998 o al mail reserves@norai.org

Mapa de Localització

Av. de les Drassanes s/n, 08001, Barcelona (41.376401, 2.174817)

També et pot interessar

Taller d'art floral nadalec. Fes Nadal a casa teva
Mercat de la Boqueria. Espai Boqueria
LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X