Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

SOS Tablaos Flamencos. Roda de premsa virtual

· Quan? 9 de juny de 2020
· Dies? Dimarts
· Hora? De 12:00h a 13:00h
· Organitza: Tablao Flamenco Cordobés

Activitat Online

El pròxim dimarts, 9 de juny a les 12 h, el Tablao Flamenco Cordobés, conjuntamente amb altres tablaos d'altres ciutats i en sessió Insta Live – a Instagram - presentaran ANTFES creada amb la finalitat de sol·licitar al Govern un Pla Nacional d'Ajuda per evitar el tancament de tan emblemàtics locals.

La roda de premsa anirà a càrrec del Sr. Federico Escudero, President de ANTFES i propietari del Tablao madrileny "Torres Bermejas", amb la presència i participació de:

Cristina Hoyos (Museo del Flamenco, Sevilla),

Blanca del Rey (Tablao Corral de la Morería, Madrid),

Luis Adame (Tablao el Cordobés, Barcelona).

Assistència lliure. Es recomana confirmació via email a lourdes@mateoandco.es o via mòbil al 696.044.148 o fent clic aquí

Podeu seguir la roda de premsa aquí

Tablao Flamenco Cordobés

Tablao Flamenco Cordobés

La Rambla 33 - 35
08002 Barcelona
Tel. 933176653tablao@tablaocordobes.comVisitar website

Tablao Flamenco Cordobés

No existeix, ni a Barcelona, ni a Espanya, cap altre tablao flamenc que convoqui de forma tan incessant, i en nombre tan important, als artistes més destacats d’aquest art, ja siguin llegendes vives del flamenc, o joves revelacions. Al cor de Les Rambles de Barcelona des de 1970, Tablao Flamenco Cordobés és una petita joia de l’artesania inspirada en l’art nazarí, decorada sota la direcció de restauradors i artesans del Patronat de La Alhambra. Sota la direcció apassionada d’una família d’artistes de flamenc, és el restaurant espectacle més important de la ciutat, i ofereix una cuidada gastronomia tradicional amb productes autòctons de primera qualitat.

Categoria:
Espectacles i Oci

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X