Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

VII Triatló Indoor Solidària

· Quan? 18 d'abril de 2015
· Organitza: Altres

Esports

El proper 18 d'abril, el Frontó Colom i Can Ricart celebraran la setena edició de la Triatló Indoor Solidària.

Un any mes, Amics de La Rambla, col·labora amb aquesta activitat solidària que, gràcies a l'èxit de les sis primeres edicions, ja està fortament arrelada en el barri.

La prova esportiva consisteix en l’organització d’un triatló adaptat a unes instal·lacions esportives cobertes. Hi ha una prova de natació dins d’una piscina de 25 metres, una prova de ciclisme utilitzant les bicicletes estàtiques, i una prova de carrera a peu en un circuit tancat però pel centre de Barcelona. El guanyador o guanyadora és qui aconsegueix nedar més distància, pedalejar més quilòmetres, i fer més voltes al circuit urbà.

Com ja van fer en les passades edicions, la triatló recapta diners per a una entitat del barri. Els participants en la triatló donen el seu esforç i els organitzadors ho converteixen en diners. Aquest any els euros recaptats aniran destinats a Guimbarda que treballa des de fa molts anys amb nens i adolescents amb pluridiscapacitats i que necessiten ajuda per posar en marxa projectes esportius per desenvolupar les capacitats físiques i mentals dels nens.
Tots esteu convidats a fer kilòmetres per aconseguir que pugi la donació.

Les previsions que han fet els organitzadors parlen d'uns 350 participants, i uns padrins excepcionals (jugadors del R.C.D Espanyol i F.C Barcelona).

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer al Frontó Colom (La Rambla, 18), a Can Ricart (Sant Oleguer, 10) o a aquesta pàgina web: http://www.canricart.com/triatlo/

VII TRIATLÓ INDOOR SOLIDÀRIA
Dissabte, 18 d'abril de 2015

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X