Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla entrega el guardó Ramblista d’Honor 2022 a la llibreria Pompeia, el Museu Marítim de Barcelona i a Juli Capella

25 d'octubre de 2022

L’associació Amics de La Rambla ha entregat el guardó Ramblista d’Honor 2022 a la llibreria Pompeia, al Museu Marítim de Barcelona i a l’arquitecte Juli Capella. L’entrega s’ha celebrat aquest dilluns al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona com a acte de cloenda de la Festa Major de La Rambla - Festes del Roser 2022.

La Junta Directiva d’Amics de La Rambla ha volgut atorgar a la Llibreria Pompeia, en l’any del seu centenari, el guardó de Ramblista d’Honor en reconeixement de la seva llarga història, a la seva vinculació amb el barri i al seu paper rellevant en la difusió de la cultura a Ciutat Vella.

El Jurat dels Guardons de Ramblista d’Honor 2022 també han volgut atorgar al Museu Marítim de Barcelona el guardó de Ramblista d’Honor en reconeixement del seu paper fonamental per a la difusió de la cultura marítima a Barcelona i per la seva vinculació i generositat amb les entitats del barri

El tercer guardó de Ramblista d’Honor 2022 s’ha atorgat a l’arquitecte Juli Capella en reconeixement de la seva trajectòria professional, al seu mestratge i al seu compromís crític amb la ciutat.

La cerimònia d’entrega s’ha celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, presidit pel primer tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, pel regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, i pel president de l’associació Amics de la Rambla, Fermín Villar.

L’acte ha comptat amb la presència i introducció als guardons del director de Relacions Ciutadanes del Casal dels Infants del Raval i autor del llibre “El cel té pigues!”, Enric Canet.

En el seu discurs, el president d’Amics de La Rambla, ha reclamat a tots els grups polítics que es presentin a les properes eleccions municipals que “demostreu de debò el vostre interès per La Rambla incloent als vostres programes electorals el Compromís d’escurçar el calendari d’execució de la reforma”. Així mateix, ha demanat a l’Ajuntament de Barcelona, “formalitzar una col·laboració publicoprivada que inclogui el tercer sector” com a eina imprescindible per tirar endavant projectes que millorin La Rambla i la ciutat. El seu discurs ha finalitzat amb una petició dirigida a tothom... " La Rambla, aquest Passeig únic, aquest Passeig inimitable, ho omple tot de vida, perquè és la vida en si mateixa. Cuidem-la perquè – al final – tots som Ramblistes”.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X