Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Descomptes per veure Ron Lalá al Poliorama

21 d'agost de 2013

Aquest mes de setembre la companyia de còmics Ron Lalá desembarcarà al Poliorama amb la seva obra “Siglo de Oro, Siglo de Ahora (Folía)”. Del 4 de setembre al 13 d'octubre podeu veure aquesta festa amb nou entremesos, peces còmiques breus que juguen amb la tradició clàssica per llençar una mirada fresca, crítica i mordaç sobre el nostre present.

En aquest viatge d’anada i tornada des del Segle d’Or fins a l’actualitat, la Folía (“bogeria”) obre un diàleg entre el clàssic i el contemporani amb tota la llibertat de l’humor, l’emoció de la música en directe i la bellesa del vers.

Els textos i la música original s’entrellacen amb fragments, referències, personatges i versos de la tradició del teatre clàssic espanyol universal.“Siglo de Oro, Siglo de Ahora (Folía)”és un homenatge, un joc, un desafiament… i un còctel de riallades per a tot tipus d’espectadors.

Ron Lalá ha rebut aquest any el Premi Max 2013 a la Millor Empresa / Producció Privada d'Arts Escènique i ha estat finalista del Premi Max 2013 al Millor Musical i del Premi de Teatre Valle-Inclán 2013.

Podeu veure “Siglo de Oro, Siglo de Ahora (Folía) de dimecres a dissabtes a les 21 h i els dissabtes i diumenges a les 18:30 h. El dilluns 10 de setembre i el dilluns 23 de setembre hi ha funció a les 21 h. El dimecres 11 i el dimarts 24 (festius) hi ha funció a les 18:30 h.

El preu de les entrades va dels 18 als 27 € segons els dies.
Els socis d'Amics de la Rambla tindreu un 20% de descompte en el preu de les entrades.

SIGLO DE ORO, SIGLO DE AHORA (FOLÍA)

Del 4 de setembre al 13 d'octubre de 2013

TEATRE POLIORAMA
La Rambla, 115
08002. Barcelona

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X