Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El concert de Nadal i la Xocolatada en imatges

19 de desembre de 2022

Divendres 16 de desembre, Amics de La Rambla va organitzar el Nadal a La Rambla, la celebració tradicional amb la qual l’Associació vol convidar al veïnat del barri i de la ciutat a gaudir de La Rambla també en el període nadalenc.

Aquest any, i amb la complicitat de l’Escola de Músics i JPC, el concert de Nadal va anar a càrrec de la Coral Smiling, la Coral Musicals’ Choir i les corals Les Flors de Maig i Trencacors. En total, uns 150 cantaires que van omplir de música i d’esperit nadalenc La Rambla.

Amb el trànsit tallat, les cançons de les corals, van lluir més que mai, i totes les corals van pujar a l’escenari per, com a final de festa, cantar nadales com un sol cor.

I després, per tornar a entrar en calor, res millor que una xocolata calenta. Xocolates Jolonch i Torrons Vicens van posar la xocolata i el Cafè de l’Òpera, la Boqueria i el Carrefour els melindros i les magdalenes per acompanyar-la.

Des d’Amics de La Rambla volem agrair el suport del Districte de Ciutat Vella, de la Guàrdia Urbana de Barcelona, de la Generalitat de Catalunya i dels establiments participants.

També volem agrair a les voluntàries que ens van ajudar a repartir la xocolata, a l’Escola de Músics i JPC i a les quatre corals, a tots els que veu treballar per fer-ho possible i, finalment, a tots els que veu voler compartir aquest moment tan important per a nosaltres.

Bon Nadal a tothom!!!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X