Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Museu de Cera de Barcelona presenta la figura de cera de Joan Manuel Serrat

29 de setembre de 2022

El Museu de Cera de Barcelona va presentar el passat 28 de setembre la figura de cera de Joan Manuel Serrat. El cantautor i Ramblista d’Honor de l’any 1996 va assistir a la presentació de la seva figura.

Amb aquesta incorporació, el Museu reforça la seva aposta amb figures de referents clau de la història, la cultura, les lletres i l’esport, i rendeix homenatge a un català universal que ha aconseguit formar part de la vida de diverses generacions de ciutadans de tot el món gràcies a les seves lletres i la seva música.

El Museu de Cera de Barcelona té 28 escenaris on habiten més de 150 figures de cera dels principals referents, actuals i històrics, de la música, la literatura, el cinema, l'esport, l'art, la gastronomia i la ciència, entre d’altres.

L'icònic espai d'oci, situat en un palauet neoclàssic del segle XIX, va obrir les seves portes per primera vegada en els anys 70 i el 2020, després d'una profunda remodelació, va tornar a obrir-les incorporant tecnologia, mitjans audiovisuals i un atractiu relat per a oferir una experiència interactiva que permet als seus visitants conèixer als seus ídols, més a prop que mai.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X