Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El projecte "Òpera Prima – Òpera al Raval" necessita el vostre suport

19 de febrer de 2020

El projecte OPERA PRIMA – OPERA AL RAVAL és un projecte engegat pel Gran Teatre del Liceu i que compta amb el suport de la Fundació Tot Raval.

El projecte consisteix en la creació d'una òpera amb la participació dels veïns del Raval. Aquesta creació comunitària neix amb la intenció de revertir els prejudicis que sovint s'associen al barri del Raval i a la multiculturalitat.

Acompanyats per professionals en composició, dramatúrgia, direcció musical i direcció d'escena, els veïns del Raval podran participar en la creació d'aquesta nova òpera que es representarà al Raval. El projecte compta amb la participació d'Arnau Tordera, Victoria Szpunberg, Alfons Reverté i Ricard Soler.

El projecte ha presentat la seva candidatura al Premi Fedora d'Educació 2020 pel seu valor comunitari, educatiu i social.

Ara, el projecte Òpera Prima – Òpera al Raval necessita el vostre vot. Podeu fer-ho, fins el 28 de febrer a: https://www.fedora-platform.com/competition/shortlist/opera-prima-opera-al-raval/262

Podeu votar aquí

Gran Teatre del Liceu

La Rambla 51 - 59
08002 Barcelona
Tel. 934859900Visitar website

Gran Teatre del Liceu

El Gran Teatre del Liceu, creat el 1847 a la Rambla de Barcelona, és un teatre d'òpera que ha mantingut al llarg dels anys la seva funció de centre cultural i artístic. Un del símbols de la ciutat.

Actualment és un teatre de titularitat pública (Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Ministerio de Educación, Cultura y Deporte), administrat per la Fundació del Gran Teatre del Liceu, que incorpora, a més de les institucions esmentades, el Consell de Mecenatge i la Societat del Gran Teatre del Liceu.

Categoria:
Espectacles i Oci

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X