Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Enric Pujadas, vocal de la Junta d'Amics de La Rambla, rep el Premi Nacional de Comunicació

3 d'octubre de 2014

El jurat de la XIVa edició dels Premis Nacionals de Comunicació ha decidit atorgar el Premi Nacional de Comunicació en la categoria de publicitat al publicista i vocal de la Junta d'Amics de La Rambla Enric Pujadas.

Enric Pujadas ha estat reconegut pel jurat per la seva llarga trajectòria en el món de la comunicació i la publicitat que l’han portat a ocupar càrrecs de màxima responsabilitat durant més de 30 anys a l’empresa Ogilvy&Mathers.

Els altres guardonats d’enguany són els Serveis Informatius de Catalunya Ràdio en la categoria de ràdio, al programa “El convidat” que presenta Albert Om a TV3 en la categoria de televisió, a Timeout.cat, en la categoria de mitjà d’arrel digital, al periodista Marc Marginedas, en la categoria de premsa i les ràdios i televisions de proximitat aplegades a la Xarxa, en la categoria de comunicació de proximitat.

El jurat també ha considerat oportú en l’edició d’enguany atorgar una Menció d’Honor a títol pòstum a la periodista Tatiana Sisquella, per la seva dilatada trajectòria en el panorama mediàtic català.

Els Premis van ser creats l'any 1999 amb motiu dels 75 anys del naixement de la primera emissió regular de ràdio a Catalunya. L'objectiu dels guardons és atorgar un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya, tant si han estat realitzades per professionals com per qualsevol entitat pública o privada.  El jurat del Premis Nacional de Comunicació està format ple president del Consell Audiovisual de Catalunya, Roger Loppacher; la cap de Premsa i Comunicació de la Diputació de Barcelona, Mònica Fulquet; el degà del Col•legi de Publicitaris i  Relacions Públiques de Catalunya, Ton del Pozo; l’ex degà del Col•legi de Periodistes de Catalunya Josep Maria Martí; la membre del  Comitè Executiu de la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català Helena Solà; i el professor de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la URL Josep Lluís Micó.

El lliurament dels premis tindrà lloc en un acte al Palau de la Generalitat el proper 22 d’octubre.

Des d'Amics de La Rambla volem felicitar a tots els guardonats i, molt especialment, a Enric Pujadas.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X