Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Il·lumineu el vostre Nadal amb els llums #RavalKm0

11 de novembre de 2015

Pensant en el proper Nadal, la Fundació Tot Raval ha engegat el projecte #RavalKm0, un procés formatiu i ocupacional en el qual participen persones del barri en situació o risc d'exclusió social. La part més visible d'aquest projecte és la producció d'uns llums – els Llums #RavalKm0 – que podeu adquirir pels vostres comerços o llars contribuint a fer possible el projecte.

Els Llums #RavalKm0, estan elaborats íntegrament al barri, són fruit del treball col·lectiu entre diferents entitats del barri per construir i aplicar una filosofia socialment responsable, que vol engegar processos econòmicament viables i que generin oportunitats reals de millora de la qualitat de vida al Raval.

Els llums tenen la forma del logotip de Raval Territori Socialment Responsable, una flor feta amb pètals que tenen la forma del barri del Raval. És una iniciativa respectuosa amb el medi ambient, privilegiant els productesde proximitat, materials vinculats a oficis tradicionals (com la fusta) o bombetes LED de baix consum.

Vol mostrar un Raval que es reivindica com un barri creatiu, innovador i productiu. Un territori que pot generar dinàmiques que donin resposta a les necessitats de veïns i veïnes, empreses, comerços, equipaments i administracions del barri, amb recursos del propi barri.

Com podeu participar?

Participar és molt fàcil. Podeu finançar un llum per la vostra seu, comerç, restaurant o llar. També podeu cedir un llum a una entitat sense ànim de lucre o a un centre educatiu del barri. Tots els recursos es destinaran a materials, mà d'obra i packaging.

Podeu escollir la vostra aportació. El preu és de 50 € per un pètal i 180 € per la flor sencera.

Per col·laborar en el projecte i encarregar un Llum #Ravalkm0, només cal que ompliu el següent formulari: https://goo.gl/RNTN85 O posar-vos en contacte amb la Fundació Tot Raval a través del correu electrònic tsr@totraval.org. Un cop feta la reserva, ens posarem en contacte amb vosaltres. Si ho preferiu, també ens podeu trucar a Amics de La Rambla i nosaltres us gestionarem la comanda.

La Fundació Tot Raval, de la que Amics de La Rambla forma part, treballa per fer del Raval un Territori Socialment Responsable, generant oportunitats formatives, laborals i comercials al barri del Raval.

Les unitats són limitades! Feu aviat la vostra reserva!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X