Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Rambla torna a la vida gràcies a la vostra força

22 d'agost de 2017

El passat dijous, 17 d’agost, Barcelona – i en particular La Rambla – va patir un tràgic atemptat.

La por, el dolor i l’angoixa que es van patir en un primer moment, han cedit davant de la força de la ciutadania que ha tornat a prendre La Rambla amb solidaritat, serenor, suport i respecte a les víctimes i a les seves famílies.

Volem agrair-vos aquesta resposta, aquesta demostració de força que ens ajuda a tirar endavant.

Volem també agrair als cossos de seguretat, als serveis mèdics i sanitaris i als serveis municipals la seva feina, solidaritat i empatia. També volem agrair als comerços de La Rambla i als seus treballadors l’acolliment i ajut que en els moments més durs van saber donar a totes les persones afectades.

Les mostres de condol que s’han produït a La Rambla de manera espontània no deixen de créixer. Paral·lelament, l’Ajuntament a disposat un Llibre de Condol perquè tothom pugui deixar la seva mostra de condol. El llibre està al Saló de Cent que resta obert fins al divendres 25 d’agost de 10 a 20 h. Si no podeu acostar-vos al Saló de Cent, podeu accedir al Llibre de Condol Digital: http://barcelona.cat/llibredecondol o http://barcelona.cat/librodecondolencias

Dijous 24, a les 18 h , es celebrarà al Museu Marítim de Barcelona un acte interconviccional i interreligiós com a homenatge a les víctimes de l’atac terrorista.

Finalment volem recordar-vos que dissabte 26 tindrà lloc una gran manifestació ciutadana per mostrar el rebuig als atemptats sota el lema “No tinc por”. La manifestació recorrerà l’espai entre els Jardinets de Gràcia i la Plaça de Catalunya a partir de les 18 h.

Moltes gràcies a tothom!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X