Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

#MUSES, una exposició al carrer de la Fundació Setba

14 de maig de 2020

El dia 10 de març la Fundació Setba va posar en marxa una exposició i acció de protesta contra la violència masclista. La mostra recollia 14 retrats de la fotògrafa Marta Fàbregas de dones que han patit la violència masclista.

Tot i el confinament, els retrats encara estan als diferents punts on van ubicar-se i, ara que ja podem sortir a passejar, podem seguir les diferents ubicacions dels retrats.

Aquests són els punts d'aquest singular projecte artístic:

1: Ludoteca Placeta del Pi
2: Decathlon Ciutat Vella
3: Enginyers Industrials de Catalunya
4: Fundació de l'Esperança
5: Herboristeria Anormis
6: Servei de Notificacions (C/Ciutat, 9)
7: Centre Cívic Pati Llimona
8: Oficina d'Atenció Ciutadana
9: Hotel Catalonia Avinyó
10: Alkimia Bcn
11: Sidecar
12: Restaurante Rossini
13: APROP – Ciutat Vella
14: Biblioteca Gòtic-Andreu Nin

Fundació Setba

Pl. Reial, 10, 1er 2ª
08002 Barcelona
Tel. 934813696info@fundaciosetba.orgVisitar website

Fundació Setba

La Fundació Setba és una entitat privada sense ànim de lucre constituïda el 23 de desembre de 2009 a Barcelona. Té el seu origen en els projectes culturals duts a terme des de l’any 2007 a Setba Zona d’Art, un espai polivalent destinat a la difusió de l’art i la cultura a Catalunya.

Treballem amb la cultura com a vehicle d’integració social. A més, tenim com a objectiu recuperar la memòria històrica de la Plaça Reial i, per extensió, del barri que ens acull i de Barcelona.

Col•laborem amb moltes entitats per poder desenvolupar la nostra tasca i elaborem projectes per a tots els col•lectius que ho necessiten, des d’infància fins a gent gran, passant per persones que conviuen amb malalties mentals, dones que han patit maltractaments o persones amb discapacitat intel•lectual o del desenvolupament.

Tots els beneficis derivats de la venda d’obres d’art o les diverses activitats que duem a terme es destinen als projectes solidaris de la Fundació.

Categoria:
Galeries d'Art

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X