Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Nadales i Xocolata per celebrar el Nadal a la Rambla

27 de desembre de 2013

El dia 20 de desembre Amics de La Rambla va celebrar la seves tradicionals cantada de nadales i xocolatada.

Amb l'encesa de les llums nadalenques, el Nadal ja es respira a La Rambla des de fa un mes, però és amb aquest entranyable acte, quan el Nadal inunda La Rambla.

En aquesta ocasió les corals infantils Xemeneia Amunt i Xamfrà van ser les encarregades d'oferir-nos la música que va apropar-nos encara més al Nadal. Abans de començar la cantada de nadales, les corals van oferir un tast coral al mig del passeig. Barcelonins i visitants van poder gaudir de la música oferta pels joves cantaires.

A les 19 h van començar els mes petits i, poc a poc, diferents grups corals van oferir-nos un repertori de cançons tradicionals catalanes i de la resta del món.

L'acte es va concloure amb la xocolatada popular oferta per alguns dels establiments de La Rambla. La Granja Viader, el Mercat de la Boqueria, el Cafè de l’Òpera, la Cafeteria Moka, l'Hotel Serhs Rívoli Rambla, Carrefour Market i el Restaurant Núria van ser, conjuntament amb Amics de La Rambla, els encarregats d’oferir xocolata calenta, coques i melindros per tots els que es van animar a gaudir del Nadal a La Rambla.

Fotos: Jordi Piñol

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X