Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Reunió amb el Comissionat de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona Amadeu Recasens

1 de desembre de 2015

Amics de La Rambla es va reunir el passat 27 de novembre amb el Comissionat de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona i amb el gerent de Seguretat, Prevenció i Mobilitat, Jordi Samsó.

En la reunió, Fermín Villar, vocal de seguretat de la Junta d'Amics de La Rambla, va traslladar als responsables municipals la nostra preocupació per diferents aspectes relacionats amb la seguretat com la venda ambulant, les xarxes de distribució de llaunes, drogues, menjar i altres productes i els furts i altres petits delictes.

Però, sobretot, Amics de La Rambla va reclamar al consistori un esforç per millorar el desordre de La Rambla quan es fa fosc. La majoria de queixes del veïns de La Rambla estan relacionades amb el que passa al nostre passeig de nit: sorolls, incivisme, prostitució agressiva, brutícia, incompliments normatius, incomoditats de tot tipus... Cal, sense abandonar La Rambla de dia, afrontar la nit a La Rambla per millorar la convivència i l'experiència de viure a La Rambla.

La Rambla és la imatge que molts dels visitants de la ciutat s'enduen de Barcelona. També cal millorar aquest desordre i aquest incivisme per no transmetre el missatge de que a Barcelona tot si val. En la recerca d'aquesta millora de la qualitat de vida dels nostres veïns, l'Ajuntament de Barcelona pot comptar amb nosaltres.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X