Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Salvador Alemany, Arturo San Agustín i el Teatre Romea són els Ramblistes d’Honor 2019

3 d'octubre de 2019

El pròxim dia 15 d’octubre, Amics de La Rambla lliurarà els guardons de Ramblista d’Honor a Salvador Alemany, Arturo San Agustín i al Teatre Romea.

L’Associació d’Amics de La Rambla convoca els guardons de Ramblista d’Honor, que va crear l’any 1962, amb l’objectiu de distingir a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç, a millorar, divulgar o promoure el prestigi de la Rambla i de Barcelona. Aquests guardons volen consolidar-se com un esdeveniment ciutadà que visualitzi La Rambla com el Passeig amb vocació i trajectòria de centralitat en la vida barcelonina tal com posa de manifest la seva història de síntesi, en sentit social i cultural, de totes les Barcelones possibles. És per això, que el guardó de Ramblista d’Honor, vol constituir-se en la màxima expressió del reconeixement que la societat civil barcelonina atorga.

Per tal de valorar la idoneïtat dels guardonats, Amics de La Rambla ha cregut necessari crear un jurat representatiu de la societat civil de la nostra ciutat. El Jurat que ha escollit els Ramblistes d'Honor aquest any està format per: Xavi Capmany, Anna Cristeto, Sergi Doria, Jordi Fernández, Leandro Lamor, Clementina Milá, Joan Oliveras Bagués, Álex Sàlmon, Vicent Sanchis, Enric Sierra, Roser Tiana, Sergi Vicente i el president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar.

  El jurat dels guardons de Ramblista d'Honor, un cop valorades totes les candidatures presentades i després de tres votacions, ha decidit atorgar els guardons de Ramblista d'Honor a: Salvador Alemany i Arturo San Agustín.

SALVADOR ALEMANY

La Junta Directiva d’Amics de La Rambla ha volgut atorgar a Salvador Alemany el guardó de Ramblista d’Honor en reconeixement a la seva trajectòria professional i a la seva implicació amb el barri del Raval i amb La Rambla.

ARTURO SAN AGUSTÍN

El Jurat dels guardons de Ramblista d’Honor ha atorgat a Arturo San Agustín el guardó de Ramblista d’Honor en reconeixement a la seva obra periodística i literària fortament vinculada a la ciutat i a la seva cultura.

TEATRE ROMEA

El Jurat dels guardons de Ramblista d’Honor ha atorgat el guardó al Teatre Romea en reconeixement a la seva contribució a la cultura teatral de la ciutat i a la vida cultural de La Rambla.

L'acte de lliurament comptarà amb la intervenció de l’escriptor i Ramblista d’Honor Eduardo Mendoza que s'encarregarà del discurs introductori.

L'entrada és lliure però, com l'aforament és limitat, cal confirmar l'assistència al 93 317 29 40 o a info@amicsdelarambla.cat

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X