Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Acte de lliurament dels guardons de Ramblista d'Honor 2015

· On? Saló de Cent. Ajuntament de Barcelona
· Quan? 28 d'octubre de 2015
· Organitza: Amics de La Rambla

Actes

El proper 28 d'octubre, dimecres, a les 18 h, Amics de La Rambla lliurarà els guardons de Ramblista d'Honor de l'any 2015 en un acte institucional presidit per l'Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

Amics de La Rambla atorga els guardons de Ramblista d'Honor a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç a millorar, divulgar o promoure el prestigi de Barcelona.

Aquests guardons, que Amics de La Rambla atorga des de l'any 1962, volen consolidar-se com un esdeveniment ciutadà que visualitzi La Rambla com el Passeig amb vocació i trajectòria de centralitat en la vida barcelonina tal com posa de manifest la seva història de síntesi, en sentit social i cultural, de totes les Barcelones possibles. És per això, que el guardó de Ramblista d’Honor, vol constituir-se en la màxima expressió del reconeixement de la societat civil barcelonina.

Per tal de valorar la idoneïtat dels guardonats, Amics de la Rambla ha cregut necessari crear un jurat representatiu de la societat civil de la nostra ciutat. El jurat que ha escollit els Ramblistes d' Honor d'aquest any està format per Ignasi Aragay, Iosu de la Torre, Sergi Dòria, Núria Llorach, Xavier Marcé, Rafael Nadal, Joan Oliveras, Enric Pantaleoni, Enric Pujadas, Enric Sierra, Àlex Susanna, Roser Tiana i Sergi Vicente.

L'entrada és lliure però, com l'aforament és limitat, cal confirmar l'assistència al 93 3172940 o a info@amicsdelarambla.cat

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X