Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Acte de lliurament dels guardons de Ramblista d'Honor 2017

· On? Ajuntament de Barcelona. Saló de Cent
· Quan? 18 d'octubre de 2017
· Organitza: Amics de La Rambla

Actes

El proper 18 d'octubre, dimecres, a les 18 h, Amics de La Rambla lliurarà els guardons de Ramblista d'Honor de l'any 2017 en un acte institucional al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

Amics de La Rambla atorga els guardons de Ramblista d'Honor a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç a millorar, divulgar o promoure el prestigi de Barcelona i de La Rambla.

Aquests guardons, que Amics de La Rambla atorga des de l'any 1962, volen consolidar-se com un esdeveniment ciutadà que visualitzi La Rambla com el Passeig amb vocació i trajectòria de centralitat en la vida barcelonina tal com posa de manifest la seva història de síntesi, en sentit social i cultural, de totes les Barcelones possibles. És per això, que el guardó de Ramblista d’Honor, vol constituir-se en la màxima expressió del reconeixement de la societat civil barcelonina.

Per tal de valorar la idoneïtat dels guardonats, Amics de la Rambla ha cregut necessari crear un jurat representatiu de la societat civil de la nostra ciutat. El Jurat que ha escollit els Ramblistes d'Honor aquest any està format per: Rosa Bassedas, Lluís Bassets, Iosu de la Torre, Sergi Doria, Núria Llorach, Xavier Marcé, Joan Oliveras, Enric Pantaleoni, Álex Sàlmon, Vicent Sanchis, Ramón Suñé, Roser Tiana, Esther Vera, Sergi Vicente i el president d'Amics de La Rambla, Fermín Villar.

El jurat, reunit el 18 de setembre a l’Altar de Casa Guinart, un cop valorades totes les candidatures presentades i després de tres votacions, va decidir atorgar els guardons de Ramblista d'Honor a:

• L’escola Elisava
• Àlex Ollé i Alfons Flores
• Joaquim Laguarda
• Mercè Canelles, Josefina Mora i Aníbal Rodríguez

L'entrada és lliure però, com l'aforament és limitat, cal confirmar l'assistència al 93 317 29 40 o a info@amicsdelarambla.cat

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X