Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Acte de lliurament dels guardons de Ramblista d'Honor 2018

· On? Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona
· Quan? 17 d'octubre de 2018
· Organitza: Amics de la Rambla

Actes

El pròxim 17 d'octubre, dimecres, a les 18:30 h, Amics de La Rambla lliurarà els guardons de Ramblista d'Honor de l'any 2018 en un acte institucional, presidit per l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

Amics de La Rambla atorga els guardons de Ramblista d'Honor a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç a millorar, divulgar o promoure el prestigi de Barcelona i de La Rambla.

Aquests guardons, que Amics de La Rambla atorga des de l'any 1962, S’han consolidat com un esdeveniment ciutadà que visualitza La Rambla com el Passeig amb vocació i trajectòria de centralitat en la vida barcelonina tal com posa de manifest la seva història de síntesi, en sentit social i cultural, de totes les Barcelones possibles. És per això, que el guardó de Ramblista d’Honor, vol constituir-se en la màxima expressió del reconeixement de la societat civil barcelonina.

Per tal de valorar la idoneïtat dels guardonats, Amics de la Rambla ha cregut necessari crear un jurat representatiu de la societat civil de la nostra ciutat. El Jurat que ha escollit els Ramblistes d'Honor aquest any està format per: Ignasi Aragay, Lluís Bassets, Alicia Berlanga, Sergi Dòria, Núria Llorach, Xavier Marcé, Joan Oliveras, Enric Pantaleoni, Àlex Salmon, Vicent Sanchis, Ramón Suñé, Roser Tiana, Neus Tomás, Sergi Vicente i el president d'Amics de La Rambla, Fermín Villar.

El jurat, reunit el 19 de setembre a l’Altar de Casa Guinart, un cop valorades totes les candidatures presentades i després de tres votacions, va decidir atorgar els guardons de Ramblista d'Honor a:

• Josep Maria Espinàs
• Isabel Steva “Colita”
• Teatre Poliorama

L'acte de lliurament comptarà amb la intervenció de Fèlix Riera que s'encarregarà de fer el discurs introductori.

L'entrada és lliure però, com l'aforament és limitat, cal confirmar l'assistència al 93 317 29 40 o a info@amicsdelarambla.cat

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X