Activitats gratuïtes al Tast a La Rambla
· On? Rambla Santa Mònica
· Quan? Del 8 a l'11 de juny de 2017
· Organitza: Amics de La Rambla
Del 8 a l’11 de juny, La Rambla es converteix en el centre de la gastronomia de la nostra ciutat. Un dels principals atractius del Tast a La Rambla és l’amplia oferta d’activitats gratuïtes relacionades amb la gastronomia.
Aquest any repartim les activitats en dos espais:
ESCENARI GASTRONÒMIC BY ESTRELLA DAMM
Aquest escenari, situat al mig del passeig, pren més protagonisme esdevenint l’espai on tindran lloc els showco0ckings.
DIJOUS 8
12:45 Acte Inaugural
13.15 Lliurament Premis IV Ruta de tapes i vermut preparat Cinzano
17.30 NANDU JUBANY - PETIT COMITÉ . Els platillos del Nandu
18.00 CHRISTIAN ESCRIBÀ - PASTISSERIA ESCRIBÀ. Postres per a sorprendre
18.30 CARLES GAIG - RESTURANT GAIG. L’inversemblant món dels llegums
19.00 ADA PARELLADA – SEMPRONIANA. Divertim-nos amb les verdures
19.30 FRANCISCO HERAS - EL CHIGRE 1769 “Fabades” i tapes asturianes
20.45 actuacions de "Música al Carrer Ciutat Vella"
DIVENDRES 9
17.00 JULIÁN MÁRMOL - OKASAN by Gourmet Experience El Corte Inglés. Democratització del bon sushi
17.30 ALAIN GUIARD - SANTA BURG. Tartar roll i lobster roll
18.00 OSCAR MANRESA - CASA LEOPOLDO . Receptes franceses mítiques
18:30 JOSEP Mª I MEILAN KAO - KAO DIM SUM. L'art del dumpling
19.00 - JORDI ARMENGOL - OPERA SAMFAINA. Plats tradicionals catalans…
19.30 FRAN LÓPEZ – XERTA. Receptes del Delta de l’Ebre
20.00 DON GIOVANNI - ANDREA TUMBARELLO. Receptes italianes de debò
A partir de les 21.15 actuacions de "Música al Carrer Ciutat Vella
DISSABTE 10
13.15 ROSA MAYORDOMO - ACADEMIA CATALANA DE GASTRONOMIA .Blat de moro, llegat dels déus
13.45 ROBERTO RUIZ - CASCABEL by Gourmet Experience, El Corte Inglés. Tècniques de molcajete: guacamole i totopos
17.00 CARLOS CERVANTES - EXPERT CERVESER D'ESTRELLA DAMM. Els secrets de la cervesa
17.30 EVER CUBILLA - BOBO PULPÍN. Mil formes de fer el pop
18:00 JAVIER MÉNDEZ – MEDIAMANGA. Els dos camins de la família Mont
18.30 GERMÁN ESPINOSA - FONDA ESPAÑA. Arrossos tradicionals i un pèl més…
19.00 PERE MONJE - VIA VENETO. Via Veneto - 50è aniversari, un viatge a través dels 50 anys de gastronomia catalana
19.30 ALBERT RAURICH - DOS PEBROTS. Sabors medievals i contemporanis
20.00 CESAR BELLIDO - YAKUMANKA . Les tapes peruanes amb influències 'chifa' i 'nikei'
A partir de les 21.15 actuacions de "Música al Carrer Ciutat Vella"
DIUMENGE 11
13.15 MARIONA ORTIZ - BANC DE RECURSOS -JESÚS MARTÍN - NUTRICIÓ SENSE FRONTERES - MARTA BELTRAN – REZERO. Comprar per no llençar. Remenja'mmm
13.45 MARTIN MILESI - UNA ONES TABLE EXPERIENCE, TURISMO DE BUENOS AIRES Contemporanis del canvi
17.00 ORIOL BALAGUER - PASTISSERIA ORIOL BALAGUER. Jugar amb la xocolata
17.30 CARLOS CERVANTES - EXPERT CERVESER D'ESTRELLA DAMM. Els secrets de la cervesa
18.00 Roberto Cabrera - HUERTA CARABAÑA by Gourmet Experience El Corte Inglés. De l'hort a la taula
18.30 NAOYUKI HAGINOYA – NOMO. Productes catalans amb tècnica japonesa
19.00 Donatiu CaixaBank al Casal dels Infants
A partir de les 19.30 actuacions de "Música al Carrer Ciutat Vella
20.30 Grup de percussió "Ssstrèpids"
TALLER DE TAST ARTS SANTA MÒNICA
L’espai residència de l’Arts Santa Mònica es converteix en el taller de tast on tindran lloc xerrades sobre productes, tasts de vins, caves i cerveses i altres conferències sobre temes gastronòmics.
DIVENDRES 9
18.00 - 18.45
JOAN GUASCH I MIQUEL SALARICH, COMUNICACIÓ I ENOLOGIA - SEGURA VIUDAS
El cava de la biodiversitat
19.00 - 19.45
XAVI NOLLA, SUMILLER - RAIMAT
Les intensitats del món del vi
20.00 - 20.45
ANTONIO CANTOS, DIRECTOR D'ENOLOGIA - JUVÉ & CAMPS
Juvé & Camps 100%: la singularitat dels nostres monovarietals
DISSABTE 10
12.45 - 13.30
XEVI RAMON, MESTRE ARTESÀ I GERENT - TRITICUM
Ferments naturals
13.45 - 14.30
GIUSEPPE SANTAMARÍA, BRAND AMBASSADOR CINZANO
Tast vermut Cinzano
17.00 - 17.45
MASSINO PIGNATA - PROPIETARIO DELACREM
El gelat avui
18.00 - 18.45
XAVI NOLLA, SUMILLER - ANA DE CODORNIU
Pot un cava maridar amb tot i en totes les ocasions?
19.00 - 19.45
CARLOS CERVANTES , EXPERT CERVESER - ESTRELLA DAMM
La recepta d'Estrella Damm
20.00 - 20.45
TONI PADILLA, MARKETING - SEGURA VIUDAS
Els blancs donen la llauna
DIUMENGE 11
12.45 - 13.30
ESTEBAN PORCEDDA, BRAND AMBASSADOR - APEROL SPRITZ
Aperol Spritz: L'aperitiu perfecte
13.45 - 14.30
CARLES BONNIN, COCTELER PROFESSIONAL - FREIXENET
Cocktails amb Freixenet ICE i ICE Rosé
17.00 - 17.45
ANTONIO CORDARO, BARISTA - BLACKZI
Begudes en tendència per a cafeteria
18.00 - 18.45
PAZ LEVINSON, A.S.I. & APAS Meilleur Sommelier des Amériques 2015, Chile. Sommelier Virtus, Paris - TURISME DE BUENOS AIRES
Més enllà del Malbec, la diversitat dels vins argentins
19.00 - 19.45
CARLOS CERVANTES , EXPERT CERVESER - ESTRELLA DAMM
La recepta d'Estrella Damm
20.00 - 20.45
SERGI ESTEVEZ, BRAND AMBASSADOR COCA-COLA
L'evolució dels combinats by Royal Bliss
No us perdeu l’oportunitat de viure el Tast a La Rambla més intensament