Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Activitats gratuïtes Tast a La Rambla

· On? Plaça de Catalunya
· Quan? Del 8 a l'11 de juny de 2023
· Dies? Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Hora? De 12:00h a 10:00h
· Adreça: Plaça de Catalunya
· Organitza: Amics de La Rambla i grup gsr

Gastronomia - Tast

El Tast a La Rambla complementa la seva oferta gastronòmica amb un ampli programa d’activitats gratuïtes pensades per difondre la cultura gastronòmica.

Aquest any comptem amb diferents espais de showcooking i un escenari musical.

Aquesta és la programació prevista:

DIJOUS 8

16.00 – 16.45 h. Cuina amb puny de camisa. Iñaki Aldrey, Cap de cuina a Atempo

16:00 - 16:45 h. Grandmas Cooking Barcelona. Montse Rusinés, Nuria Isanda, Verónica Baena 

17.00 – 17.45 h. Casa de Vivi - Fauna Restaurant. Jordi Delfa, Xef executiu a Casa Vivi - Fauna - Hotel Kimpton Vividora*

17:15 - 18 h. Sostenibilitat Af i solidaritat. Andrés Torres, Xef i propietari a Casa Nova (Estrella Verda)

18.00 – 18.45 h. La cuina italiana per Andrea Tumbarello. Andrea Tumbarello, Xef a Andrea Tumbarello

18:30 - 19:15 h. Steak tàrtar, amaniments i matisos. Pablo Tomás, Cap de cuina a Sintonia- Hotel Gallery

19.00 – 19.45 h. Tablafina NH Collection GH Calderón. Joel Tomàs, Xef executiu a Tablafina

20.00 – 20.45 h. 10 anys de "Terraza Martínez“. Juanba Agreda, Director gastronòmic LRDM

DIVENDRES 9

1.001 SABORES REGIÓN DE MURCIA

 12.30 – 13.45 h. 1.001 Sabores Región de Murcia (activitat amb invitació). María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz

12:30 -13:15 h. Catalunya, on el menjar és cultura. Arrossos des de Pals fins al Delta de l'Ebre. Carles Gaig.

13:30 - 14:15. Catalunya, on el menjar és cultura. Cuina amb productes primaris del Bages i El Berguedà. Joseba Cruz. Xef i propietari a Le Clandestin

14.00 – 14.45 h. 1.001 Sabores Región de Murcia. María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz

14:30 -15:15 h.Catalunya, on el menjar és cultura. Projecte Mans. Artesania, Sostenibilitat & Natura. Vicent Guimerà, Xef i propietari a l'Antic Molí*

15.00 – 15.45 h. 1.001 Sabores Región de Murcia. María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz

16.00 – 16.45 h. 1.001 Sabores Región de Murcia. María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz

17.00 – 17.45 h. Tast de vins 1.001 Sabores Región de Murcia. Antonio Chacón, Sommelier

17:00 - 17:45 h. Catalunya, on el menjar és cultura. Cuina mediterrània Km.0. Carlota Claver, Xef i propietària a Restaurant La Gormanda

18.00 – 18.45 h. 1.001 Sabores Región de Murcia. María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz

18:00 - 18:45 h. Catalunya, on el menjar és cultura. El bacallà a la cuina catalana. Núria Gironés, Xef a Restaurant Ca L'Isidre

19.00 – 19.45 h. 1.001 Sabores Región de Murcia. María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz

19:00 - 19:45 h. Catalunya, on el menjar és cultura. Aplicacions de l'oli d'oliva a la cuina contemporània. Miquel Antoja, Xef i propietari a Foodlona

20:00 - 20:45 h. Catalunya, on el menjar és cultura.La cuina de l'Empordà. El mar i muntanya. Marc Gascons, Xef i propietari a Els Tinars *

20.00 – 20.45 h.1.001 Sabores Región de Murcia. María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz

21.00 – 21.45 h. 1.001 Sabores Región de Murcia. María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz

DISSABTE 10

12.30 – 13.15 h. Cinzano: taller de tapes amb Miquel Antoja de Foodlona. Miquel Antoja, Xef i propietari a Foodlona

12:30 - 13.30 h. Asturias, Cocina de Paisaje. Innovació des de la tradició. Carlos Gallego, cap de cuina i propietari a Los Llaureles

13.45 – 14.30 h. Tast "Catalunya, on el vi és cultura“. Gemma Muray, Sommelier a Gastroteca.cat

14:00 - 15:00 h. Asturias, Cocina de Paisaje. Cuenca Minera Señaldá. Diego García. Xef i propietari a El Pintu.

15:30 - 16:30 h. 14:00 - 15:00 h. Asturias, Cocina de Paisaje. Cuina de paisatge a 4 Mans. Carlos Gallego i Diego García.

16.00 – 16.45 h. Tast a cegues: una experiència sensorial amb molt de gust. Maru Bercedo Sanz, Tècnic de rehabilitació ONCE Catalunya

17.15 – 18.00 h. Taller de cerveses Damm. Yan Maia Auad, Beer Sommelier a Damm

18:00 - 19:00 h. Asturias, Cocina de Paisaje. Innovació des de la tradició. Carlos Gallego, cap de cuina i propietari a Los Llaureles

18.30 – 19.15 h. Tast "Catalunya, on el vi és cultura“. Gemma Muray, Sommelier a Gastroteca.cat

19:30 - 20:30 h. Asturias, Cocina de PaisajeCuenca Minera Señaldá. Diego García. Xef i propietari a El Pintu.

19.45 – 20.30 h. La Textil Collective, intenció i cerca. Pablo Lagrange i Lucía Aguilar, Cap de cuina i segona de cuina a La Textil

21:00 - 22 h. Asturias, Cocina de Paisaje. Cuina de paisatge a 4 Mans. Carlos Gallego i Diego García.

DIUMENGE 11

12.30 – 13.15 h. Aperol Spritz: taller de tapes amb Miquel Antoja de Foodlona. Miquel Antoja, Xef i propietari a Foodlona

12:30 - 13:00 h. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Albacete: "Miguelito de braó rostit amb compota de poma rostida amb menta i crema de bolets". Antonio Cuerda, xef restaurante Cuerda.

13:15 - 13:45 h. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Ciudad Real. Llom de cérvol infusionat amb romaní i farigola, lacat amb mel de jara. Andrés Rodríguez i José Ángel Sánchez, xefs al restaurant Cocktail Gourmet.

13.45 – 14.30 h. Tast "Catalunya, on el vi és cultura". Gemma Muray, Sommelier a Gastroteca.cat

14:00 - 14:30 h. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Cuenca. Orza manxega amb farinetes veganes, safrà i all negre. Jose Francisco Atienzas y José Javier Moreno, Espacio Gastronómico La Martina

14.:45 - 15:15. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Guadalajara. Llom de sardina fumada amb salsa de soja, mel i anisats. Adrián Romanillos, Gerent i xef a Zúbar.

15:30 - 16:00 h. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Toledo. Torrija de porc senglar escabetxat, maduixa osmotitzada en cervesa i confitura d'alberginia. Jesús Ángel Rodríguez, Cap de cuina a Alfileritos 24.

16.00 – 16.45 h. De tapes amb l’Echegaray de Poblenou. Beltrán Sastres, Xef i propietari a Echegaray

17.15 – 18.00 h. Taller de cerveses Damm. Marta SanzResponsable d’anàlisi sensorial i mestra cervesera des de 2007 a Damm

17:30 - 18 h. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Albacete: "Miguelito de braó rostit amb compota de poma rostida amb menta i crema de bolets". Antonio Cuerda, xef restaurante Cuerda.

18:15 - 18:45 h. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Ciudad Real. Llom de cérvol infusionat amb romaní i farigola, lacat amb mel de jara. Andrés Rodríguez i José Ángel Sánchez, xefs al restaurant Cocktail Gourmet.

18.30 – 19.15 h. Tast "Catalunya, on el vi és cultura“. Gemma Muray, Sommelier a Gastroteca.cat

19:00 - 19:30 h. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Cuenca. Orza manxega amb farinetes veganes, safrà i all negre. Jose Francisco Atienzas y José Javier Moreno, Espacio Gastronómico La Martina

19.:45 - 20:15. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Guadalajara. Llom de sardina fumada amb salsa de soja, mel i anisats. Adrián Romanillos, Gerent i xef a Zúbar.

20:30 - 21:00 h. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Toledo. Torrija de porc senglar escabetxat, maduixa osmotitzada en cervesa i confitura d'alberginia. Jesús Ángel Rodríguez, Cap de cuina a Alfileritos 24.

Actuacions musicals

DIJOUS 8 DE JUNY

18.30 a 19.30 Grupo Aldala

20.30 a 21.30 Grupo Aldala

DIVENDRES 9 DE JUNY

13.00 a 15.00 DJ Edd Blond

18.30 a 19.30 DJ Edd Blond

20.30 a 21.30 Grupo Mariscal

22.30 a 23.30 Escudero Sax

DISSABTE 10 DE JUNY

13.00 a 15.00 DJ Edd Blond

18.30 a 19.30 DJ Edd Blond

20.30 a 21.30 Grupo Mariscal

22.30 a 23.30 Escudero Sax

DIUMENGE 11 DE JUNY

13.00 a 15.00 DJ Edd Blond

18.30 a 19.30 DJ Edd Blond

20.30 a 21.30 La Banddarra

Web del Tast a La Rambla

Mapa de Localització

Plaça de Catalunya, Barcelona (41.387015, 2.170047)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X