Activitats gratuïtes Tast a La Rambla
· On? Plaça de Catalunya
· Quan? Del 8 a l'11 de juny de 2023
· Dies? Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Hora? De 12:00h a 10:00h
· Adreça: Plaça de Catalunya
· Organitza: Amics de La Rambla i grup gsr
El Tast a La Rambla complementa la seva oferta gastronòmica amb un ampli programa d’activitats gratuïtes pensades per difondre la cultura gastronòmica.
Aquest any comptem amb diferents espais de showcooking i un escenari musical.
Aquesta és la programació prevista:
DIJOUS 8
16.00 – 16.45 h. Cuina amb puny de camisa. Iñaki Aldrey, Cap de cuina a Atempo
16:00 - 16:45 h. Grandmas Cooking Barcelona. Montse Rusinés, Nuria Isanda, Verónica Baena
17.00 – 17.45 h. Casa de Vivi - Fauna Restaurant. Jordi Delfa, Xef executiu a Casa Vivi - Fauna - Hotel Kimpton Vividora*
17:15 - 18 h. Sostenibilitat Af i solidaritat. Andrés Torres, Xef i propietari a Casa Nova (Estrella Verda)
18.00 – 18.45 h. La cuina italiana per Andrea Tumbarello. Andrea Tumbarello, Xef a Andrea Tumbarello
18:30 - 19:15 h. Steak tàrtar, amaniments i matisos. Pablo Tomás, Cap de cuina a Sintonia- Hotel Gallery
19.00 – 19.45 h. Tablafina NH Collection GH Calderón. Joel Tomàs, Xef executiu a Tablafina
20.00 – 20.45 h. 10 anys de "Terraza Martínez“. Juanba Agreda, Director gastronòmic LRDM
DIVENDRES 9
1.001 SABORES REGIÓN DE MURCIA
12.30 – 13.45 h. 1.001 Sabores Región de Murcia (activitat amb invitació). María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz
12:30 -13:15 h. Catalunya, on el menjar és cultura. Arrossos des de Pals fins al Delta de l'Ebre. Carles Gaig.
13:30 - 14:15. Catalunya, on el menjar és cultura. Cuina amb productes primaris del Bages i El Berguedà. Joseba Cruz. Xef i propietari a Le Clandestin
14.00 – 14.45 h. 1.001 Sabores Región de Murcia. María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz
14:30 -15:15 h.Catalunya, on el menjar és cultura. Projecte Mans. Artesania, Sostenibilitat & Natura. Vicent Guimerà, Xef i propietari a l'Antic Molí*
15.00 – 15.45 h. 1.001 Sabores Región de Murcia. María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz
16.00 – 16.45 h. 1.001 Sabores Región de Murcia. María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz
17.00 – 17.45 h. Tast de vins 1.001 Sabores Región de Murcia. Antonio Chacón, Sommelier
17:00 - 17:45 h. Catalunya, on el menjar és cultura. Cuina mediterrània Km.0. Carlota Claver, Xef i propietària a Restaurant La Gormanda
18.00 – 18.45 h. 1.001 Sabores Región de Murcia. María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz
18:00 - 18:45 h. Catalunya, on el menjar és cultura. El bacallà a la cuina catalana. Núria Gironés, Xef a Restaurant Ca L'Isidre
19.00 – 19.45 h. 1.001 Sabores Región de Murcia. María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz
19:00 - 19:45 h. Catalunya, on el menjar és cultura. Aplicacions de l'oli d'oliva a la cuina contemporània. Miquel Antoja, Xef i propietari a Foodlona
20:00 - 20:45 h. Catalunya, on el menjar és cultura.La cuina de l'Empordà. El mar i muntanya. Marc Gascons, Xef i propietari a Els Tinars *
20.00 – 20.45 h.1.001 Sabores Región de Murcia. María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz
21.00 – 21.45 h. 1.001 Sabores Región de Murcia. María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz
DISSABTE 10
12.30 – 13.15 h. Cinzano: taller de tapes amb Miquel Antoja de Foodlona. Miquel Antoja, Xef i propietari a Foodlona
12:30 - 13.30 h. Asturias, Cocina de Paisaje. Innovació des de la tradició. Carlos Gallego, cap de cuina i propietari a Los Llaureles
13.45 – 14.30 h. Tast "Catalunya, on el vi és cultura“. Gemma Muray, Sommelier a Gastroteca.cat
14:00 - 15:00 h. Asturias, Cocina de Paisaje. Cuenca Minera Señaldá. Diego García. Xef i propietari a El Pintu.
15:30 - 16:30 h. 14:00 - 15:00 h. Asturias, Cocina de Paisaje. Cuina de paisatge a 4 Mans. Carlos Gallego i Diego García.
16.00 – 16.45 h. Tast a cegues: una experiència sensorial amb molt de gust. Maru Bercedo Sanz, Tècnic de rehabilitació ONCE Catalunya
17.15 – 18.00 h. Taller de cerveses Damm. Yan Maia Auad, Beer Sommelier a Damm
18:00 - 19:00 h. Asturias, Cocina de Paisaje. Innovació des de la tradició. Carlos Gallego, cap de cuina i propietari a Los Llaureles
18.30 – 19.15 h. Tast "Catalunya, on el vi és cultura“. Gemma Muray, Sommelier a Gastroteca.cat
19:30 - 20:30 h. Asturias, Cocina de Paisaje. Cuenca Minera Señaldá. Diego García. Xef i propietari a El Pintu.
19.45 – 20.30 h. La Textil Collective, intenció i cerca. Pablo Lagrange i Lucía Aguilar, Cap de cuina i segona de cuina a La Textil
21:00 - 22 h. Asturias, Cocina de Paisaje. Cuina de paisatge a 4 Mans. Carlos Gallego i Diego García.
DIUMENGE 11
12.30 – 13.15 h. Aperol Spritz: taller de tapes amb Miquel Antoja de Foodlona. Miquel Antoja, Xef i propietari a Foodlona
12:30 - 13:00 h. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Albacete: "Miguelito de braó rostit amb compota de poma rostida amb menta i crema de bolets". Antonio Cuerda, xef restaurante Cuerda.
13:15 - 13:45 h. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Ciudad Real. Llom de cérvol infusionat amb romaní i farigola, lacat amb mel de jara. Andrés Rodríguez i José Ángel Sánchez, xefs al restaurant Cocktail Gourmet.
13.45 – 14.30 h. Tast "Catalunya, on el vi és cultura". Gemma Muray, Sommelier a Gastroteca.cat
14:00 - 14:30 h. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Cuenca. Orza manxega amb farinetes veganes, safrà i all negre. Jose Francisco Atienzas y José Javier Moreno, Espacio Gastronómico La Martina
14.:45 - 15:15. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Guadalajara. Llom de sardina fumada amb salsa de soja, mel i anisats. Adrián Romanillos, Gerent i xef a Zúbar.
15:30 - 16:00 h. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Toledo. Torrija de porc senglar escabetxat, maduixa osmotitzada en cervesa i confitura d'alberginia. Jesús Ángel Rodríguez, Cap de cuina a Alfileritos 24.
16.00 – 16.45 h. De tapes amb l’Echegaray de Poblenou. Beltrán Sastres, Xef i propietari a Echegaray
17.15 – 18.00 h. Taller de cerveses Damm. Marta Sanz, Responsable d’anàlisi sensorial i mestra cervesera des de 2007 a Damm
17:30 - 18 h. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Albacete: "Miguelito de braó rostit amb compota de poma rostida amb menta i crema de bolets". Antonio Cuerda, xef restaurante Cuerda.
18:15 - 18:45 h. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Ciudad Real. Llom de cérvol infusionat amb romaní i farigola, lacat amb mel de jara. Andrés Rodríguez i José Ángel Sánchez, xefs al restaurant Cocktail Gourmet.
18.30 – 19.15 h. Tast "Catalunya, on el vi és cultura“. Gemma Muray, Sommelier a Gastroteca.cat
19:00 - 19:30 h. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Cuenca. Orza manxega amb farinetes veganes, safrà i all negre. Jose Francisco Atienzas y José Javier Moreno, Espacio Gastronómico La Martina
19.:45 - 20:15. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Guadalajara. Llom de sardina fumada amb salsa de soja, mel i anisats. Adrián Romanillos, Gerent i xef a Zúbar.
20:30 - 21:00 h. Raíz Culinaria Castilla - La Mancha. Toledo. Torrija de porc senglar escabetxat, maduixa osmotitzada en cervesa i confitura d'alberginia. Jesús Ángel Rodríguez, Cap de cuina a Alfileritos 24.
Actuacions musicals
DIJOUS 8 DE JUNY
18.30 a 19.30 Grupo Aldala
20.30 a 21.30 Grupo Aldala
DIVENDRES 9 DE JUNY
13.00 a 15.00 DJ Edd Blond
18.30 a 19.30 DJ Edd Blond
20.30 a 21.30 Grupo Mariscal
22.30 a 23.30 Escudero Sax
DISSABTE 10 DE JUNY
13.00 a 15.00 DJ Edd Blond
18.30 a 19.30 DJ Edd Blond
20.30 a 21.30 Grupo Mariscal
22.30 a 23.30 Escudero Sax
DIUMENGE 11 DE JUNY
13.00 a 15.00 DJ Edd Blond
18.30 a 19.30 DJ Edd Blond
20.30 a 21.30 La Banddarra
Mapa de Localització
Plaça de Catalunya, Barcelona (41.387015, 2.170047)