Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Ha mort Feliciano Bofarull

27 d'abril de 2024

Amics de La Rambla vol manifestar el seu dolor per la mort de Feliciano Bofarull Domper.

Feliciano Bofarull és part de la història de la ciutat i de La Rambla, com a l’ànima de Los Caracoles que va ser des del 1955 i fins al 2006. Restaurador de caràcter, el Feliciano Bofarull va saber mantenir la tradició i l’essència heretada de les tres generacions precedents aconseguint, a Los Caracoles, l’equilibri entre tradició i modernitat.

Los Caracoles, Ramblista d’Honor de l’any 2021,  és un emblema de la ciutat, el segon restaurant en actiu més longeu del mapa gastronòmic de Barcelona i els Bofarull han estat al capdavant de la seva cuina i la seva sala des del 1835. A les parets del restaurant es pot veure la llarga història de Los Caracoles i els Bofarull en les moltes fotografies amb celebritats de tots els àmbits i amics.

Feliciano Bofarull continuarà acompanyant-nos en aquestes imatges compartint taula amb Catherine Deneuve, Charlton Heston, Robert de Niro o Eric Clapton. Una presència viva i sòlida per guiar a la generació que actualment dirigeix Los Caracoles i a les que estan per venir.

Des d’Amics de La Rambla volem fer arribar el nostre condol a familiars i amics.

La vetlla serà demà diumenge 28 a partir de les 17 h i fins a les 21 h.

La cerimònia de comiat tindrà lloc el dilluns dia 29, a les 11:30 hores, al Tanatori de Les Corts.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X