Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Chimpum! Tricicle torna al Gran Teatre del Liceu

· On? Gran Teatre del Liceu
· Quan? Del 26 de novembre al 4 de desembre de 2022
· Dies? Dilluns, Dimecres, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 51-59
· Organitza: Gran Teatre del Liceu

Teatre

El Tricicle, Ramblistes d’Honor de l’any 2012, tornen al Gran Teatre del Liceu per posar un Chimpun final a la seva carrera.

I diem que TORNEN perquè Tricicle ja ha actuat al Liceu; fa molt temps, al 82, com a figurants de La història d'un soldat que va presentar Jérôme Savary amb el seu Le Grand Magic Circus. Va ser una feina d’estudiant, una feineta que els va oferir, a manera de compensació, l’empresari que va dir-los que no programaria MANICOMIC perquè li semblava “avorrit”.

Ara, quaranta anys més tard, que es diu de pressa però que triguen molt a passar, quaranta anys de voltar el mon fent el millor que saben fer –col·leccionar riures– Tricicle torna al Liceu de caps de cartell (i amb un camerino només per ells) per posar el CHIMPUN final a la seva carrera sobre els escenaris.

El CHIMPUN FINAL A LA CARRERA DE TRICICLE SOBRE ELS ESCENARIS. Ho tornem a dir en majúscules per confirmar-ho: AQUEST COP ÉS L’ÚLTIM ESPECTACLE SÍ o SÍ... O gairebé sí, perquè amb l’absoluta seguretat amb la què diuen que “fins aquí hem arribat” i que volen temps per fer coses noves també podríen dir, en qualsevol moment, que “nunca digas nunca jamás” i que les coses noves estan molt bé però que encara ens queden molts riures per col·leccionar.

O sigui, que amb aquest final musical tan propi del Liceu –un CHIMPUN rotund– tancaran una porta per obrir un munt de finestres amb vistes a altres mons que alimentaran una curiositat que no fa pinta de que se’ls hagi d’acabar mai. O no.

CHIMPUM!

Dissabte, 26 de novembre de 2022 a les 20:30 h

Dilluns, 28 de novembre de 2022 a les 20:30 h

Dimecres, 30 de novembre de 2022 a les 20:30 h

Divendres, 2 de desembre de 2022 a les 20:30 h

Diumenge, 4 de desembre de 2022 a les 20.30 h

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X