Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Clicks!" El món de Playmobil al Palau Martorell

· On? Palau Martorell
· Quan? Del 21 de desembre de 2022 al 26 de febrer de 2023
· Adreça: Ample, 11
· Organitza: Palau Martorell

Exposicions

Des del 21 de desembre podeu veure al Palau Martorell l'exposició Clicks! que embadalirà aquest Nadal els més petits de la casa i també a molts adults amants d'aquestes petites figures.

L'exposició sobre l'univers Playmobil convida a realitzar un viatge històric i llegendari a través de més de 5.000 figures distribuïdes en deu minuciosos diorames, un d'ells dedicat a La Rambla.

Organitzada pel Palau Martorell en col·laboració amb l'Associació de Col·leccionistes de Playmobil (Aesclick), la mostra es podrà visitar des del 21 de desembre fins al 26 de febrer de 2023.

El Palau Martorell inaugura així  la seva programació familiar amb l'exposició Clicks! que proposa al visitant un emocionant recorregut a través de 5.000 figures distribuïts en 10 diorames. En ells, a més de ser testimonis del dinamisme del passeig de La Rambla, els visitants podran acompanyar a aquestes figures de 7,5 centímetres per alguns dels llocs i períodes més destacats de la història com ara la prehistòria, la vida dels vikings o l'època victoriana, així com descobrir el món de fantasia del circ o viatjar fins la sabana africana.

Durant el recorregut, menuts i grans podran participar a més en el joc “El Click Amagat” en el que hauran de trobar figures Playmobil “fora de lloc” en el temps.

Clicks! és una mostra realitzada en col·laboració amb l'Associació Espanyola de Col·leccionistes de Playmobil, una entitat sense ànim de lucre formada per col·leccionistes i aficionats de l'apassionant món Playmobil. Els integrants col·laboren amb diverses entitats amb el propòsit que els nens i nenes que travessen especials dificultats puguin gaudir d'aquests ninos d'etern somriure.

L'exposició Clicks! es composa de les següents escenes, formades per figures Playmobil i decorats amb alt nivell de detall:

● El Hobbit / El Senyor dels Anells

● L´època victoriana

● Un dia a la granja

● La Rambla

● Vikings – Ens veurem al Valhalla!

● El bullici de la ciutat

● Prehistòria – Els dos clans

● El salvatge Oest

● El Circ ha arribat a la ciutat

● Àfrica - El delta de Okavango

 

 

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X