Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Concert gratuït de la Banda Sinfónica de Villamaría de Caldas (Colombia)

· On? Plaça Salvador Segui (davant la Fimoteca de Catalunya)
· Quan? 21 de febrer de 2015
· Organitza: Altres

Música

Demà, dissabte 21 de febrer a les 12:30 h, el Conservatori del Liceu us convida al concert de la Banda Sinfónica de Villamaría, una de les agrupacions més destacades del programa de bandes musicals de la regió de Caldas (Colòmbia).

Aquesta activitat, totalment gratuïta és possible gràcies als convenis internacionals que el Conservatori té des de fa anys amb entitats homòlogues de tot Iberoamèrica i que inclouen dins dels seus objectius fomentar l'intercanvi i la diversitat cultural.

El programa de Bandes de la regió de Caldas (Colòmbia) s'inicia oficialment el 1980 i actualment compta amb 44 agrupacions. Caldas és la primera regió de Colòmbia amb més Bandes juvenils de Música.

A més del valor artístic del programa de Bandes (més de 580 titulats treballen professionalment com a músics) l'impacte més important està en el tema social, ja que els objectius no es concentren únicament en l'àmbit musical, sinó que també tenen com a objectiu incidir en la vida dels joves que la integren, afavorir l'ocupació del temps de lleure, generar una major cobertura educativa i canalitzar el talent artístic de nens i joves.

La Banda Simfònica de Villamaría està integrada per 63 joves músics que pel seu nivell i entusiasme han guanyat nombrosos premis i han participat en nombroses gires internacionals.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X