Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Del 9 al 12 de novembre arriba el Festival de Cultura Raval's

· Quan? Del 9 al 12 de novembre de 2023
· Dies? Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Organitza: Tot Raval

Festivals

Entre el 9 i el 12 de novembre el Festival  Raval’s presenta una vintena d'activitats gratuïtes a sis espais en diferents punts del Raval. Enguany el Festival fa una clara aposta per la música emergent de formacions del barri amb una convocatòria oberta a tothom i de la qual en podrem veure les propostes en una jornada gratuïta a la Sala Paral·lel 62 el divendres 10 de novembre. Comptarem amb les actuacions de Barcelona Marching Band, Alquimistas, Sara Aldana y Koyam Project, i com artista convidada hi serà JOKKOO (Dj set).

Una altra de les apostes per aquesta edició és l’Espai Familiar per a involucrar a gent de totes les edats per crear espais d’oci més inclusius i intergeneracionals. El festival també reivindica les Culture(s) Popular(s), en plural, per a reflectir les diferents cultures representatives del barri. I es potencien d’altres espais com l’Espai Done(s) per seguir amb la línia del feminisme i donar plataforma a entitats que treballen amb dones, així com la nova línia d’Hort(s) per a potenciar els horts urbans del Raval.

Entre les activitats programades s’inclouen actuacions musicals, xerrades, itineraris, tallers, exposicions i intervencions artístiques, obres de teatre, entre d'altres. Podeu consultar el programa en el document adjunt.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X