Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Presentació de "La Rambla Desapareguda"

13 de març de 2024

La Sala d’Actes de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona va acollir, el dimarts 12 de març, la presentació del llibre “La Rambla Desapareguda”.

L’acte, presidit pel president de la RACAB, Jordi Isern, va comptar amb les intervencions del president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar, de l’actor i prologuista del llibre, Enric Majó, i de l’autor del llibre Albert Torras.

“La Rambla Desapareguda” ha estat publicat per l’editorial Efadós i reconstrueix la història del carrer més emblemàtic de la ciutat amb un seguit d’imatges del passat de La Rambla, algunes d’elles inèdites.

Després de la presentació del llibre, es va inaugurar a la Casa Mèxic de Barcelona, una exposició vinculada al llibre “La Rambla Desapareguda”. La inauguració va comptar amb les intervencions d’Albert Torras, de Fermín Villar i del president de Mexcat, César Cárdenas.

La mostra recull documentació i imatges de la col·lecció particular de l’Albert Torras, fotografies inèdites de La Rambla i les aquarel·les que els alumnes del Taller d’Acuarelas de Mexcat han fet inspirant-se en La Rambla.

La mostra es podrà veure fins el 29 de març.

El llibre “La Rambla Desapareguda” ja es pot trobar a les llibreries. La Llibreria Pompeia (Cardenal Casañas, 5), que també va estar ahir a la presentació, és el lloc més “ramblero” a on podeu trobar el llibre.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X