Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El dijous gras, tots a La Rambla per viure el Carnaval de Barcelona!

· On? La Rambla
· Quan? 28 de febrer de 2019
· Dies? Dijous
· Hora? 18:00h
· Adreça: La Rambla, 7
· Organitza: Ajuntament de Barcelona - ICUB

Actes

Aquest any el Carnaval de Barcelona té el seu acte d’inici, l’Arribo del Rei Carnestoltes, a La Rambla el pròxim dijous 28 de febrer.

La companyia Comediants es torna a encarregar de l’Arribo de Barcelona de la mà dels reis de la festa: ses majestats Belluga i Tòtil Tocatdelala. Veniu a fer gresca a La Rambla amb el seguici format pels capgrossos de la Rambla, els grotescos emperadors de les corts europees de Comediants, l’Orquestra Reial del Carnaval, els Gegants Vells de la Casa de la Caritat i els músics Ganxets.

La rua començarà, quan es comenci a posar el sol, davant el monument als Santpere, davant de l’Arts Santa Mònica i pujarà Rambla amunt ballant i fent ballar tothom amb una carrossa ben guarnida amb flors rambleres mentre a les façanes de diversos edificis emblemàtics hi apareixeran els portaveus del País de Xauxa: els Set Ambaixadors, representants dels excessos de la festa.

Entre salts, balls i cançons la rua arribarà al Palau de la Virreina. L’edifici serà la seu de la República del Carnaval i esclatarà la taronjada de confeti i focs artificials. Us convidem a tots a començar a gaudir del Carnaval a La Rambla. 

Mapa de Localització

La Rambla, 7, 08002, Barcelona (41.377229, 2.175683)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X