Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Götheborg a Barcelona

· On? Moll de la Fusta
· Quan? 27 d'octubre de 2022
· Dies? Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: Moll de la Fusta

Visites

El matí del 27 d’octubre, ha arribat a Barcelona el veler oceànic de fusta més gran del món. Es tracta del Götheborg de Suècia, una rèplica d’un vaixell del segle XVIII de la Companyia Sueca de les Índies Orientals.

L’embarcació atracarà al Moll de la Fusta i s’estarà a la ciutat fins al març de del 2023.

El veler està fent la ruta històrica del vaixell original cap a l’Àsia i farà una escala a Barcelona que durarà tot l’hivern. Del 27 al 30 d’octubre es podrà visitar, amb tota la tripulació a bord, que inclou 20 mariners professionals, cuiner, fuster, oficials, enginyers i també passatgers.

Després, estarà obert al públic tots els caps de setmana, dijous a la tarda, divendres, dissabte i diumenge entre les 11 i les 8 del vespre. Els adults han de pagar una entrada de 15 euros i de 7,5 per als menors de 16 anys, que es poden comprar al web de la companyia.

El Götheborg és una rèplica d’un vaixell que es va enfonsar als afores de Göteborg el 1745. La construcció de la rèplica va durar gairebé deu anys i es va estrenar el 2003. Des de llavors viatja per tot el món en diverses rutes i expedicions. Actualment fa una ruta de dos anys cap a l’Àsia, que segueix la ruta històrica del vaixell original.

 

Més Informació i entrades

Mapa de Localització

Moll de la Fusta, 08039, Barcelona (41.379145, 2.182009)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X