Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Estiu amb talent jove al Tablao Flamenco Cordobés

· On? Tablao Flamenco Cordobés
· Quan? De l'1 al 15 d'agost de 2019
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 35
· Telèfon: 93 317 57 11
· Organitza: Tablao Flamenco Cordobés

Música

 De l’1 al 15 d’agost, el flamenc més jove serà el protagonista d’un espectacle d’alt nivell amb les actuacions dels ballarins “El Carpeta” i “El Tete”. Acompanyats per la ballarina Sara Barrero i la cantant Davinia Jaén oferiran un espectacle de prestigi internacional.

Manuel Fernández, “El Carpeta”, forma part de la famosa família de ballarins Los Farruco. Sota la influència del seu avi, el gran Farruco, i els seus germans majors Farruquito i Farru, Carpeta és un dels joves ballarins més reconeguts del món. En la seva trajectòria artística, El Carpeta ha participat en espectacles i festivals a Espanya i en importants ciutats del món com Mèxic DF, Bogotà, Sant Francisco, Washington i Rio de Janeiro, entre d’altres.

Ricardo Fernández, “El Tete”, és un jove bailaor nascut el 2000 al si d’una família gitana (és el germà menor del bailaor Miguel Fernández “El Yiyo”), malgrat la seva joventut, ha guanyat un lloc en el camp de ball flamenc. La fortalesa i l’elegància de la dansa de Ricardo Fernández el porten al cim. “El Tete” mostra una gran maduresa artística en les seves actuacions, en les quals sempre ha estat envoltat de grans artistes flamencs. En els últims anys “El Tete” ja ha actuat com a resident en salons i festivals de flamenc. Entre les referències i influències amb què ha crescut Ricardo Fernández hi ha Joaquín Cortés, José Maya, Farruquito i el seu germà “El Yiyo”.

Sara Barrero, ballarina habitual de Tablao Flamenco Cordobes, va començar la seva carrera professional a l’edat de 16 anys. Ha ballat en nombrosos festivals nacionals i internacionals com els festivals de flamenc de París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Flamenco Festival dels Estats Units entre molts altres han compartit escenari amb artistes de renom com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La Yerbabuena. Cal assenyalar que en el Festival Joves Valors de la ciutat de L’Hospitalet, sorgint com a primer premi Carmen Amaya.

Davinia Jaén és una cantaora nascuda en una família de seguidors de flamenc. La cantaora va començar la seva carrera amb 14 anys a Jerez en nombrosos tablaos i penyes de la ciutat. Al llarg dels anys ha crescut professionalment en nombrosos festivals i a tablaos com el Tablao Flamenco Cordobes, El Flamenc de Tokio, Los Gallos de Sevilla o Las Tablas a Madrid. També va formar part del ballet espanyol actuant en països com EUA, Rússia, Israel, Mèxic, Xina, Turquia i Brasil, entre d’altres. El 2014 forma part del projecte “Eterno Camarón”.

L’espectacle es complementa amb altres grans artistes com Manuel de la Nina, “El Coco”, Luis de la Fefa i els guitarristes David i Israel Cerreduela i “El Tuto”. 

Entrades aquí

Mapa de Localització

La Rambla, 35, 08002, Barcelona (41.378949, 2.174617)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X