Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Fàbrica de Menjar Solidari torna al Gran Teatre del Liceu

· On? GRAN TEATRE DEL LICEU
· Quan? 10 de maig de 2015
· Adreça: La Rambla, 51-59
· Organitza: Altres

Teatre

El proper diumenge 10 de maig, des del Gran Teatre del Liceu, el xef Ferran Adrià torna a obrir la seva Fàbrica de Menjar solidari per donar oportunitats educatives i somriures als nens i nenes del Casal dels Infants.

Enguany l’espectacle canvia de format i es transforma en...un concurs! Recordant els mítics programes de televisió d’ara i sempre, el presentador de televisió Josep Cuní presentarà un show que comptarà amb participants molt coneguts que hauran de passar per proves farcides d’humor i on els nens i nenes del Casal dels Infants seran els protagonistes. Un espectacle gastronòmic i d’humor, solidari amb el Casal dels Infants que no us podeu perdre!

Acompanyaran a Ferran Adrià com a jurats d'aquest divertit concurs Joan Roca, Carme Ruscalleda i Christian Escribà.

A dalt de l’escenari, i gràcies a les esbojarrades proves, es viuran moments d’allò més divertit i delirant, amb aparicions de l’actor Cesc Casanovas i els seus personatges del programa de televisió Polònia.

Si voleu gaudir d'aquest espectacle i, a la vegada, col·laborar amb el Casal dels Infants, podeu comprar les vostres entrades a la pàgina web de la Fàbrica de Menjar Solidari. També podeu comprar les vostres entrades a Ticketmaster o a les taquilles del Liceu (els preus van dels 10 als 40 €).

En definitiva, un cartell de luxe que vol acostar a tots els públics els somriures dels infants, la transformació social que cada dia desenvolupa el Casal dels Infants als nostres barris a través dels somriures. Un tastet de cuina i cullerades d’humor per a la igualtat d’oportunitats!

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X