Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"La Fiesta del Chivo" al Teatre Poliorama

· On? Teatre Poliorama
· Quan? Del 17 de setembre al 3 d'octubre de 2021
· Dies? Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 115
· Telèfon: 93 317 75 99
· Organitza: Teatre Poliorama

Teatre

El dia 17 de setembre, el Teatre Poliorama estrena La Fiesta del Chivo. L'obra mestra del premi Nobel de literatura, Mario Vargas Llosa, quasi bé no ha estat adaptada al teatre, per la seva riquesa i complexitat.

A `La fiesta de l'Chivo' es narren els últims dies del dictador Trujillo a la República Dominicana, l'autor es val per a fer-ho del personatge de Urania Cabral, una reeixida advocada que va abandonar el país de forma misteriosa sent una nena. Tres dècades després, torna per visitar el seu pare moribund, el senador Agustín "Cerebrito" Cabral, un antic alt càrrec del Règim que va caure en desgràcia. Durant aquest viatge, es desvetllarà el secret que la protagonista ha guardat gelosament des de la seva fugida.

`La fiesta de l'Chivo' és una lliçó de vida, que ens recorda que el valor i la dignitat són els únics antídots contra la maldat i la barbàrie. Una història fascinant, basada en fets reals, protagonitzada pel gran Juan Echanove i dirigida per Carlos Saura i adaptada per Natalio Grueso. Una nova producció de l'equip d'un dels grans èxits recents de la cartellera teatral, l'adaptació de la novel·la `El coronel no té qui li escriba', de Gabriel García Márquez que també es va poder veure al Teatre Poliorama.

Mapa de Localització

La Rambla, 115, 08002, Barcelona (41.38412, 2.170648)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X