Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Plaça Dibuixa

· Quan? 21 de maig de 2016
· Organitza: Fundació Setba

Exposicions

“La Plaça Dibuixa”, organitzada per la Fundació Setba, s'ha convertit en una d'aquelles jornades màgiques en les que els barcelonins fan seu l'espai públic convertint la Plaça Reial en un gran espai ple de dibuixants afeccionats i professionals dibuixant al mig del carrer.

El proper dissabte 21 de maig, de 10 a 14 h, la Fundació convida a 15 reconeguts sketchers de la ciutat i a 15 estudiants d'art d'escoles del districte a dibuixar la Plaça Reial i els seus voltants. Però, sobretot, conviden a tothom que vulgui dibuixar a participar en aquesta bonica iniciativa.

La Fundació Setba posa a disposició dels dibuixants el material necessari i, també, obren espais que ofereixen visions diferents i inèdites de la plaça: La Fundació Setba i els seus balcons, l'Impact Hub Barcelona, l'Hotel D.O. i el Philippines Club.

En una carpa al mig de la Plaça el ninotaire Lluïsot ajudarà a nens i nenes a dibuixar en un taller de dibuix infantil. La música anirà a càrrec del Taller de Musics i del Taller Obert.

Els originals, tant dels professionals com dels estudiants i aficionats, s’exposaran a la sala Llimona de la Fundació Setba durant els mesos de juny i juliol de 2016, coincidint amb l’exposició Setba Jove i en el marc de l’esdeveniment ART NOU/ PRIMERA VISIÓ.

Animeu-vos a participar en aquesta bonica iniciativa.

LA PLAÇA DIBUIXA

Dissabte, 21 de maig de 2016 de 10 a 14 h

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X