Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Les Nits del Palau Güell

· On? Palau Güell
· Quan? Del 29 de juny al 10 d'agost de 2023
· Dies? Dijous
· Adreça: Nou de la Rambla, 3-5
· Organitza: Palau Güell

Música

Del 29 de juny al 10 d’agost, gaudiu de les nits d’estiu de Barcelona al primer terrat on Antoni Gaudí va concebre les xemeneies com a escultures arquitectòniques. Cada vetllada ofereix una visita exprés al Palau i un concert de música en viu a càrrec de joves intèrprets del Taller de Músics del barri del Raval. L’actuació s’acompanya d’una copa de cava o una beguda no alcohòlica.

Abans del concert, els visitants descobriran, mitjançant una visita exprés, els espais més importants d’aquest habitatge urbà que l’industrial Eusebi Güell va encarregar al seu amic Gaudí. L’immoble, inscrit a la llista del Patrimoni Mundial per la UNESCO des del 1984, destaca tant per la manera innovadora en què Gaudí va concebre l’espai i la llum, com per l’excel·lent qualitat dels materials nobles emprats i el treball decoratiu i ornamental dels artesans que van col·laborar amb l’arquitecte.

Un cop al terrat, els visitants poden admirar un dels espais més preuats. Des d’aquí, es pot gaudir d’una espectacular vista de la ciutat. A l’època en que la família Güell hi vivia, aquesta vista només la tenia el servei —que hi pujava per a estendre la roba— o la mateixa família Güell quan volia mostrar als convidats el paisatge de la ciutat.

Programa

29 de juny: Paula Peso  Funk / R&B

Després de gravar el seu primer EP l’any 2017 en el marc del projecte Cabal Musical, ara presenta el seu primer disc, Teach You Right. Un disc fresc i dinàmic que beu del funk, el soul i la música urbana.

6 de juliol: Merce de la Fuente / Jazz

Aquest trio liderat per la pianista, cantant i compositora Mercè de la Fuente ens presenta un viatge musical i poètic a través del jazz, la música llatina i la cançó d’autor.

13 de juliol: Sara Aldana / cantautora

El seu perfil és versàtil. Al llarg de la seva carrera musical ha desenvolupat diferents facetes, com la de soprano solista i en cor, cantant i saxofonista de bigband o cantadora de música del Pacífic colombià i de música andina colombiana.

20 de juliol: Aura / Soul

Projecte nascut a Nou Barris que es basa en el canvi constant. Parteix de la idea de reivindicar el feminisme com a lluita política i social, amb l’empoderament i l’alliberament de les dones com a única i possible victòria.

27 de juliol: Marta Duran Quartet Jazz / Bossa nova

Presenta un repertori d’estàndards de jazz i temes propis que passen pel cool jazz, la bossa nova i els boleros i que busquen un so càlid, tranquil i melòdic. S’inspira en grans referents com Stan Getz, Tom Jobim i Chet Baker.

3 d’agost: Manual Dualicy     Soul / Jazz / Pop

El duet format per Alice Marcon i Emanuel Sonka és jove, dinàmic i versàtil. Tots dos músics aporten un toc personal a aquesta proposta musical, que se centra en estils com el pop, el soul i el blues.

10 d’agost: Irene Reig Trio / Jazz

La barcelonina Irene Reig és una de les representants més destacades de la nova generació catalana de músics de jazz. Energia, passió i espontaneïtat és el que trobem en aquesta compositora i saxofonista.

El preu per cada sessió és de 35 € per persona.

Per a més informació: palauguell@diba.cat / 934725775

 

Més Informació i entrades

Mapa de Localització

Nou de la Rambla, 3-5, 08001, Barcelona (41.379106, 2.174343)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X