Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Maremagnum Fest 2019

· On? Centre Comercial Maremagnum
· Quan? Del 15 al 16 de juny de 2019
· Dies? Dissabte, Diumenge
· Hora? De 12:00h a 21:30h
· Organitza: Centre Comercial Maremagnum

Música

El Maremagnum Fest és el festival musical gratuït que organitza el Maremagnum. Aquest any el podrem gaudir el dissabte 15 i el diumenge 16 de juny.

El cartell és impressionant i la ubicació, al costat del mar, no pot ser millor.

Dissabte 15

De 12 a 18 h Radio Flaixbac Dj’s

A les 18 h

Amb Jana Sirés arriba una cascada d’olors, sons i emocions. El seu primer àlbum promet ser una mescla d’estils i influències des del més pop fins al més pur folk.

 A les 19 h

Paula Valls arriba a l’escenari del Maremagnum Fest per presentar el seu primer treball de llarga durada, “I AM”. En aquest àlbum s’atreveix a parlar per primera vegada de les seves vivències pròpies i d’experiències recents, serà un autèntic espectacle.

 A les 20:30 h

Ramon Mirabet, amb el seu nou èxit, “Begin Again”, arriba fins a l’epicentre del rock i et farà ballar fins que no puguis més. Els seus ritmes i lletres estan escrits des de l’amor i des d’una ràbia positiva, que deixa clar que tornar a començar no és fer un pas enrere.

 Diumenge 16

 De 12 a 18 h Radio Flaixbac Dj’s

A les 18 h

Mavica explota tota la seva creativitat en el seu primer disc, “Gone”, explicant les etapes que ha travessat al llarg de la seva carrera musical i dels seus viatges: Madrid, Cartagena, Londres… estem segurs que no defraudarà.

A les 19 h

Intana arriba amb el seu nou disc, “A plan for us”, i un pop molt més càlid i sòlid que el seu anterior treball. Amb 7 cançons en anglès i 4 en català, no deixarà ningú indiferent.

A les 20:30 h

Mishima presentarà el seu últim disc, Ara i res, després de conquistar escenaris com el del Primavera Sound o del SummerStage de Nova York. El quintet barceloní no perd la seva essència mostrant el seu costat més romàntic i íntim.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X