Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

McHappy Day una festa solidària als restaurants McDonald's

· Quan? 25 de novembre de 2016
· Organitza: McDonald's

Actes

Demà, divendres 25 de novembre de 2016, els establiments Mc Donald's celebren el McHappy Day sota el lema “Big Mc, Big Heart”. El McHappy Day és una festa solidària que, des de fa més de deu anys té lloc a tots els restaurants McDonald's.

Durant aquesta festa tan especial, es destina la recaptació íntegra per la venda del Big Mac a la Fundació Infantil Ronald McDonald, una organització sense ànim de lucre que treballa en la construcció de llars per a famílies d’infants malalts mentre reben tractament hospitalari lluny dels seus domicilis habituals. La Fundació, amb creació a Espanya l’any 1997, va obrir la seva primera Casa Ronald McDonald a Barcelona el 2002, a la qual van seguir les de Màlaga, València i Madrid. Des que es va obrir la primera Casa a Barcelona el 2002 fins al 31 de desembre de 2015, més de 1.900 famílies han trobat una “llar fora de la llar”.

Els establiments McDonald's associats a Amics de La Rambla volen animar-vos a participar en aquest esdeveniment per aconseguir que, entre tots, aquest dia sigui realment especial i suposi una gran ajuda per a les famílies de les Cases Ronald McDonald.

Podeu participar anant a aquests establiments McDonald's:

McDonald's Pelai – Pelai, 62
McDonald's Rambla – La Rambla, 60
McDonald's Maremagnum

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X